/i/Tespit

  1. 1.
    +97 -13
    istanbul patlaması için yapılan açıklamaya bakar mısınız ya ??? Allah kahretsin birader. insan hayatı, çiftlikte kesilen tavuklardan ucuz olmuş a.q... Yarın Mevlid Kandili şu yaşadığımız ızdırabı gibim.
    Uhreviyatımızı gibip attınız a.q...
    Böyle taktan bi şekilde yaşayıp gidiyoruz. Bunu artık yadırgamayıp, KANIKSAYAN VE iÇSELLEŞTiREN ZiHNiYETiN izzet-i itibarını gibiyim...
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, istanbul'daki terör saldırısına ilişkin, "Son yıllarda defalarca yaşadığımız bu alçak saldırıyı yapan terör örgütünün adının ve yönteminin herhangi bir önemi yoktur." dedi
    O sıcacık evinizde, karnınız tok, yanınızda çerez varken . Çocuklarınız kolejlerde okurken, bedellilerle geçinirken. Açıklayın anasını gibim... Açıklayın nefes, konuşmak bedava..
    -Kınıyoruzzz...
    -Bıçak kemiğe dayandı...
    -Kahrolsun pkk...
    -Sabrımız taşmıştır...
    -Terörle mücade son sürat devam edecektir..
    -Bla bla bla...
    Sonuç ne kardeşim??? Sonuç nedir??? Bana onu söyleyin ulan ??? Biz bu şerefsizliği hak edecek naptık ???
    'Kınıyoruz kınıyoruz... ' Ali KINIK gibsin sizleri.. Burası suriye mi afganistan mı lan burası ??? Nedir benim bu güzel ülkemi yol geçen hanı yaptınız yaaa . Tüüüü Allah kahretsin... Gidecek yerde yok a.q yerinde... Ülkücü adamı bile vatanından soğutuyorsunuz. Kınayanı da gibim, dayanan kemiği de gibim artık.
    HiÇ BiŞEY YAPMAMAYA DEVAM A.Q
    EVEETTT KINIYORUZZZ... KINIYORUZZZ... SiYAH PROFiL.. KINIYORUZ..
    ···
   tümünü göster