1. 1.
    +97 -2
    2- TÖVBE EDiN
    Burada size din dersi vermeyeceğim. ileri ki zamanlarda belki o da olur ama şimdi değil. Şuan buradaki kişilerin yüzde 80 ı inanıyor diye düşünüyorum. inanmayanlar bu yöntemi kendine göre ayarlasın. Mesela kendine hesap ver ve kendini ne şekilde affrdeceğini düşün falan. Umarım gerçek dini görüp yaşarsınız. Çevrenizde gördüklerinizi değil. Ben asla kimseyi dinine göre yargılamıyorum. inanmayanlar okumaya devam. Bu arada hiç bir partiyi desteklemem. Vatanımı seviyorum, insanlarımızı seviyorum ve artık yok oluşun içinde olan 3 5 kişi bile olsa şu hayatta işe yarar bir birey haline getirmek benim için yeterli .

    Bütün her şeyi kendinize itiraf etmiştiniz. Ama bunları belkide aylardır yönelmediğiniz Rabbinize yönelerek itiraf etmek zorundasınız. Eğer bu yolda arkanda gerçekten sağlam biri arıyorsan arama, rab dururken kula ne gerek.

    Yazık ki akşam oldu biz yine yalnız kaldık

    Bir kıyısı görünmez denize daldık

    Bir gemiye binmişiz bulanık bir gecede

    ALLAH'ın denizinde ALLAH'tan uzak kaldık...

    Mevlana

    Tövbe edin ve gerçekten yapmanız gereken şeyleri düşünün ve allahı hep hatırlayın. Namaz kılın, kuran okuyun(meal)

    Hayatı değiştirmek mutlu yaşamak dediğim rehber hem bu dünya da mutlu yaşamak hem de öbür dünyaya hazır olmak için kartallar gibi acılı bir döneme girmemizi gerektirecek.
    Din ile ilgili okuduğum yazıyı sizinle paylaşıp devam ediyorum
    ···
    1. 1.
      +2 -5
      dayağımı yirsin amk salağı
      ···
    2. 2.
      +2
      Sadece meal değil, arapçası ile birlikte mealin okunması taraftarıyım pnp
      ···
   tümünü göster