1. 1.
    +741 -45
    buraya. Bunu bi düşünmeniz gerekiyor. En son ne zaman kendinizle gurur duydunuz? En son ne zaman aileniz, arkadaşlarınız, hiç tanımadığınız birisi sizi başarınızdan ötürü tebrik etti. Hangi başarı?

    Yıllardan beri bir şeyler yapmak istiyoruz, kim istemez. Hayaller kuruyoruz öyle dalıyoruz hayallere.. Keşke diyoruz.. bazen küçük bir umutla neden olmasın diyoruz ama sesimiz kısık çıkıyor. Sonra yaptığımız o saçma şeylere yönelip( siz ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz) kendimizi kandırmaya devam ediyoruz.

    Şimdi diyorum ki sizlere en baştan arınmaya varmısınız. Benimle beraber artık hayalleri gerçekleştirmeye varmısınız. Bahaneleri bırakıp gelin artık yükselme zamanı. Size şu hayatı nasıl anlamla yaşayacağınızı anlatacağım. Çektiğim sıkıntılar, çektiğin sıkıntılar, çektiği sıkıntılar ne olursa olsun fark etmez. Bu hayatı anlamlandırmak istiyorsanız benimle başlayın sonunu beraber getirelim.

    Rezleri ve şukuları atın uzun bir yazı olacak. Şunu belirtmek istiyorum zamanı kısıtlı biri olarak her 5 dk da bir entry beklemeyin. bazen seri atarım bazense zamana yaya yaya. Bu yazı öyle 2 3 entry ile bitmeyecek 2 3 gaza gelen adam ile bitmeyecek. Her şeyi zamana yayacağız ve sizden bu rehberden sonraki değişimleri isteyeceğim. Hep beraber birbirimizi ite ite yükseleceğiz ve en önemlisi bu kalıcı OLACAK!

    NOT: Bu entry Şuku verinki yükseklere çıkıp bir çok kişiye ulaşsın. sanalın primini yapacak biri değilim. Zaten sözlüğe çok nadir giriyorum.

    not2: ara ara girin başlığa Entry paylaştımmı diye bakın. Zamanım çok yok ama ben de nasıl değişim olacaksa kardeşlerimde de olacak.

    (bkz: eskibirharbiyeli) tarafından yazılmıstır

    https://youtu.be/PaUe4esTjDE kendi seslendirmemdir.

    edit: 24/03 Facebook grubumuz kurulmustur. Amac telefon numaralarını ifşa etmeden, kısa ve kolay yoldan birbirimize fayda sağlamak. Grup 1000 kişidir ve gizlidir. Grubumuza girmek için son entry bakın.
    ···
   tümünü göster