/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 101.
    +62 -2
    Taburcu olduktan sonra giderken arabaya bindik. Aslı yavaş yavaş sürüyordu bana zarar gelmemesi için. Ben ise hızla eve gitmek istiyordum. Çünkü eğer X den bir mesaj geldiyse ona hemen geri dönüş yapmalıydım.Ama aklımda bir çelişki de vardı yaptığım ne kadar doğruydu. Aslıya yaptığım yanlıştı ondan emindim. Ama bir yanda yardıma ihtiyacı olan bir kadın vardı. O an kendime itiraf etmekten çekindiğim bişeyi fark ettim. Hala X i deli gibi seviyordum. Ama aslıya da ihanet etmek istemiyordum. Ben bu düşüncelerle boğuşurken Aslı geldik aşkım dedi ve arabadan indim. Acele adımlarla eve çıkıp hemen telefonu şarja taktım. Aslı şüpheli bakışlarla ne yaptığımı sorguladı. O an X den gelecek mesajları beklediğimi anladığına eminim. Çok zeki bir kadındı Aslı. Telefona baktığımda mesaj yada arama kaydı yoktu. itiraf etmeliyim buna üzülmüştüm. Sonra Aslı yanıma geldi. Ne yaptığımı sorgular bakışlar fırlattı bana.

    A: Aşkım akşama Ezgi ler gelecek geçmiş olsuna. Ben şimdi yemek hazırlayacağım eğer bişey istersen seslenmen yeterli.

    B: Tamam aşkım.

    Aslı şehvetli bir bakış attıktan sonra dudağıma bir öpücük kondurdu ve biraz da kırıtarak mutfağa doğru yol aldı. Eskiden olsa ona istediğini verirdim. Bu kırıtarak yürümesinin altında cinsel istekleri yatardı. Böyle yürüdüğü zaman aramızda hep bir etkileşim olurdu. Ben de bunu ima ederek:

    B: Dua et kolum yaralı yoksa olacakları biliyorsun.

    A: Ahahaha( Yeniden şehvetli bir gülüş)

    Akşam oldu misafirlerimizi ağırladıktan sonra yeniden düşüncelere daldım. Aslı çoktan uyumuştu. Derken hem beklediğim hem de olmaması için dua ettiğim bişey oldu. X ten mesaj gelmişti. Beni verdiği adrese çağırıyordu. Çok önemli demişti. Aslıya çaktırmadan yataktan ayrıldım ve arabaya atlayıp yola koyuldum.
    ···
    1. 1.
      0
      devam panpa
      ···
   tümünü göster