/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +44 -7
    evet beyler direk konuya giriyorum.

    bu olay yaklaşık 2 sene önce oluyor o zamanlar uni 1 deydim yeni başlamıştım universiteye. suan 3. sınıfım neyse
    1 yıl sağlam ders calisip denizlideki uniyi kazandım mak. muhendisligi neyse gittim kayit islemleri falan hallettim yurtta direk çıktı kyk.

    liseden bi arkadaşımda ilcesinde uni kazanmıştı bilenler bilir denizlinin ilceleri baya küçük olur neyse başladı okul ilk hafta gittim zaten okula hemen ortama alışmak icin yurda falan alışayım hemen dedim.
    ilk gun gittim okula 1 kac erkek arkadasla tanıştım yurda geri donerken o ilcedeki arkadaşım aradı beni. ee nasil gecti ilk gun diye normal dedim kiz filan yok amk fakultesinde sadece sorun bu dedim.
    senin nasıl diye sordum olum burasi cok fena ya küçük ya hemen tanisma firsati olur dedi iyi bakalim kap bir kac tanesi dedim kapattim teli.
    neyse yurda doğru gidiyorum gözüme surekli afisler takılıyor tanisma partileri filan yaziyor.
    neyse yurda geçtim odadaki arkadaslara yemege ne zaman gideceksiniz dedim beraber gidelim birazdan dedi hazırlandım gidiyoruz.
    avluda yuruyoruz bi sure gittikten sonra ne uzakmış amk dedim sonra yemekhaneye bir baktim. kizlarda kapıdan iceri giriyordu şaşırdım bune dedim aksam yemeklerini kızlarla beraber yiyormusuz ve yedik 2 sene taki bu seneye kadar. sonra yurt taşındı.
    neyse girdim falan ortam güzel kızlarda iyi. 1 hafta falan geçti iyice alıştım okul yurt bu ikilide takiliyorum. ilcedeki arkadasla her an irtibat halindeydim zaten.
    hafta sonu beni aradi yine
    napıyorsun falan dedi iyi yurtta film izliyom dedi sen dedim oda aynisi yapiyormus. sonra olum yakışıklı adamsin git tanis birileriyle dedim allah var bende yakışıklıydi.
    merak etme kanki dedi pazartesi operasyona başlıyorum dedi.
    neyse pazartesi geldi aksam oldu yemekten dönüyordum yurda telefonum caliyor arayan arkadaşımdı.

    okuyan varsa devam edicem kendinizi belli edin panpalar pişman olmazsınız

    edit: beyler emek verdim yazdım o kadar bir sukuyu çok görmeyin

    edit: başka hikayelerde var beyler seri yazıyorum ilgi gelirse yazarım
    ···
   tümünü göster