/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +109 -41
    üstüne alınan herkese selamun aleyküm beyler.
    Gelin Ak Partinin 14 senelik liderliğinde yaşanan olayları bir yorumlayalım.

    Bu ülkedeki en yıkıcı güç akp iktidarı, ona mensup kravatlı kişiler ve bu partinin sempatizanlarıdır. Çıkarları için her türlü ahlaksızlığı yapan ve artık çete usulü bir çalışma içine giren bu iktidar görülüyor ki ülkeye sadece toplumsal bir bölünme, iç savaş getirmiştir. Hatırlarsınız, Soma faciası demokratik bir ülkede gerçekleşmiş olsaydı politik ahlak istifaları doğururdu, utanmazlığı, bağnazlığı değil. Bütün hür irademle bu hükümete karşı anarşi içindeyim. Somada ölen yüzlerce insan için gözyaşı dökerken izlediğim akp seçmeni gözünü silmeli zira biz bunları da yemiyoruz artık. Bir de sorum olacaktı, ölen vatandaşlarımız için mi ağlıyorsunuz, oyunuzu sattığınız kömürlerin çıkarıldığı maden olan soma yandı diye mi? Anlayamadık,
    Affola.

    Korkak, zavallı, aciz insan bedeni, cahil, bilgisiz, aptal, yetersiz, eğitimsiz yani kendi gibi olanlarla birlikte hareket edip, cemaat, grup, parti isimleri altında birleşip bir güce dahil olma içgüdüsüyle, kabul görme arzusu ile kendisinden istenilen her şeye istenildiği gibi cevap vererek, hizmet ederek, "yalakalık" yaparak iğrenç sistemin gereğini yerine getirir.
    En büyük ahlaksızlıklar,bu düşünce ile bir araya gelmiş kişiler için kabul edilebilirdir.
    Bu nedenle aile bakanı "Ramazanoğlu"diye bir kadındır, ve çocuk tecavüzünü normalleştirmesi onun put'undan aldığı emirdir.
    işte, ülkede cemaatçilik, "ak"başlıklı her zırva tam olarak budur.
    Tersi akli değildir.

    Biz bu dönemde sadece çoluk çocuk genç canlar yitirmedik.
    Bu ülke insanı olmanın bize kattığı o güzel samimiyeti kaybettik. Birbirine düşman ya da "öteki"gözüyle bakan zombilere dönüştük. Yüzyıllara dayanan kardeşlik, dostluk öldü. Ortak geçmiş kültürümüzün bize kattığı birliktelik inancını yitirdik.
    Dine, dinsizliğe, kürde, aleviye bölündük. Bunu bize göz göre göre yaptılar, ayrıştırıldık, fakirleştirildik. Herkes bir gün bugünleri anımsayacak, bu kişiyi bu ülkenin başına getirende varsa şayet bir ar damarı, bir şahsiyet olduğu yere yığılacak.
    Biz ise kendi çocuklarımıza bu günlerden utanç diyerek bahsedeceğiz.
    Hala dur demek için bir şey yapmadığımızdan.

    Ölüm normalleşti. Haberler her gece ölümü servis ediyorlar evlerimize. Hepinizin pgibolojisi bozuk, hepimiz ruh hastası olduk. Savaş korkusu taşıyoruz. Parasızlık çekiyoruz, hiç bir şeye tahammülünüz yok. Teknonoji aldı yürüdü, içine gömüldüğümüz bu cazibe insani niteliklerinizi yitirmemize sebep oldu, güdüler betona evrilmekten söz ediyorlar. Aşk bitti kan başladı. Cinayet öyle milliyetçi ki göz alıyor, cinayet öyle gerilla ki la koşun oğlum güneydoğuyu bize veriyorlar. Vermezler kardeş, komutanım sizden de bir tak olmaz.
    Aa tabi siz sayın milletvekilleri sizin onurunuz yok.
    Aşk bitti kan başladı.
    Toplanıp ölme vakti.

    Hadi eyvallah.
    ···
   tümünü göster