/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +31 -37
    Koskoca Cumhurbaşkanı ve o kadar insan salak bi sen akıllısın(!), tebrik ediyorum Atatürkçü ve laikçi dediğin senin gibi olmalı.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Eee, bunun Atatürkçülük ve Laiklikle ne alakası var? Sen ülkenin her karış toprağı işgal altındayken milleti örgütleyip, kurtuluş mücadelesi veren adama saygı ve sevgi göstermiyor musunda böyle bir cümle kurabiliyorsun. Ayrıca eleştirilmeye açık değil mi AKP? Mantıklı bir açıklama yapmak varken böyle cümleler kurmak sadece kargaşaya yol açar.
      ···
      1. 1.
        0
        Ben burda Atatürk'ü ya da kurtuluş mücadelesi verenleri eleştirmiyorum. Başlıktaki elemanın ülkenin Cumhurbaşkanı'nı, bakanlarını, bilmem neyini salak yerine koyup kendisini ekonomi uzmanı gibi göstermesine; bununla da yetinmeyip yaptığı salaklığı Atatürk'le bağdaştırıp, kendisini haklı göstermesini eleştiriyorum.
        Günümüzde kendisine Atatürkçüyüm bem yeaa diyen veletlerin Atatürkçülüğü'nün, sadece laftan ibaret olduğunu anlatmama gerek yok herhalde.
        Üstteki entry sonuna parantezli ünlem işareti eklersek sorun çözülmüş olur sanırım.
        Eleştirilecek bişey olduğu düşünülüyorsa uygun bir üslupla, -aşağılayıcı kelimeler kullanılmadan- eleştirilir. Diğer türlü çomar vb. benzetmelerle yapılan eleştirileri ve eleştiriyi yapanı kimse kaale almaz. +++ bunu söyleyen kişi kendisine Atatürkçüyüm, bilmem neciyim de diyorsa yaşı 12'yi geçmemiş demektir.
        ···
   tümünü göster