/i/Tespit

  1. 1.
    +81 -3
    ırkçılık olsun diye demiyorum ama tosbağadır.
    Adam gibi adamdır, aile babası, iyi bir elemandır.

    🐢 Etliye sütlüye karışmayız, gider efendi efendi otumuzu yeriz.

    🐢 Kimseye yük olmam, evimi alır giderim

    🐢 Karım yataktan kovunca ağaç kovuklarında tatmin olurum, elin tosbağasına tecavüz etmem.

    🐢 A2, B ve SRC 4 belgelerim var. Sabahları pidecide dağıtım yapar geceleri taksiye çıkarak evime ekmek zütürürüm. Ayda 1 de yük taşıma oluyo işte, zaten teslimat ulaşana kadar diğerine sora geliyo. Ordan gelen parayla da kabuğa cila attırıp spoiler taktırcam. Kısacası kendi yağımda kavruluyorum.

    🐢 Çocuklarımı en iyi okullara gönderirim. Sosyal ve kültürel aktivite olarak da şuan sivil savunma kursundalar. Mevzuvahis can sonuçta.

    Geçen kartal gavatı geldi aha bu sefer gittik derken amcaoğlunu tuttuysa kaldırdı, bunun aklı kıttır azcık, bu salak vuhuu uçuyorum derken kayaya çarpıp mefta etti. Sivil savunma eğitimi şart, Allah rahmet eylesin.

    🐢 4 ayak üstü hazır kıta yürümeme rağmen sürüngen derler ya bunlar hep beni yiyemeyen o kartal gavatının spekülasyonları.

    🐢 insanlara hiçbir zararım yoktur, yanından geçer giderim ama bazıları bana tekme atar, kimisi görmez arabayla çarpar, canları sağolsun. Allahtan kabuğu modifiye etmiştim. Yoksa halim duman.

    3 yıl önce akşamüstü amcaoğluyla otlanıp gölgeye çekildik. Bi yandan da cuvaramızı yakalım derken sen gel bi velet. Amcolu kaç diyemeden bu tuttu zütürdü koca tosbağayı. Evde çocukları yemek bekler, yengeye ne diyecem derken zaman geçti alışıldı artık ümitler kesildi. Geçen hafta bu çıktı geldi bütün sülale şok. Başladı anlatmaya velet bunu almış mangala atcakken anası babası zor tutmuş, orda kuyruk 3,5 atıyo tabi. Elinden de bi şey gelmiyo derken bunu arabaya almamışlar pis diye (pekekent 31 çekip çekip yıkanmaz leş gibi kokar). Bunda da akıl yok ya içerlemiş buna niye dışladılar diye. Gerizekalının aklına sonradan gelmiş eve dönmek, 3 yılda anca dönmüş. Zaten 1 hafta önce geldi geçen gün de hakkı rahmetine kavuştu. Bu da böyle bir anımdır.

    özet: tosbağaları sevin
    ···
   tümünü göster