/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 726.
    +2
    200 kişi değil, her zamanki gibi 20 30. Ama çinliler Salvatore falan vardı, onlar baskın yaptı. Biz hemen bi duvar arkası geçip çatışmaya başladık. Açıkçası ben çatıştım. Sweet keyif yapıyordu. Yavaş yavaş çekildiğinide gördüm.
    CJ: Sweet, beni bi dinle Abi sana son sözlerim var.
    S: Ne var
    Onun bu saatten sonra 'ne var' demesini beklemezdim. Sanki benden sıkılmış gibi ya. Ama o benden sıkılmadı. Kaçamadığından sıkıldı. Bende saldım bombaları.
    CJ: Sen son zamanlarda bana destek olmadın ve ben bunu anladım. Şimdide kaçacağını anladım, durdurdum. Artık kaçamazsın, değilmi? Öleceksin huur çocuğu, öleceksin. Eminimki, senin Anan benim Anam değil. Çünkü sen bir huur çocuğusun. Kardeşini arkasından vurmak istedin. Ama senin işin burda bitecek amk cocu! Öldün sen geberdin! Hakkım varsa sana Helal etmiyorum. Geber!
    Onu Ballasların önüne attım. Onu ölene kadar dövdüler. Bende o ara bizim arka bahçeden kaçtım ve bi araba çaldım. Arabayla San Fierrodaki Havaalanına gittim. Hemen kaçmam gerekiyordu. Madd Doggun albüm paraları bendeydi, onunlan alabildim bi bilet. Baktım, iki saate istanbul Atatürk Havaalanına bi tane inecek. Ona bindim ve gittim. Türkiyeyi biraz gezdikten sonra Bayburtun bir köyünde kalmaya karar verdim. Bi bakkal açtım oraya, kafam rahat. Ballaslar beni bulamadıkça ve ben ortalıkta yokken Ballaslar biz öldürdük diye atmışlar. Çetede güçsüz kaldı tabi, Groove Streeti işgal altına aldılar. Artık ailem kalmadı. Kendl Cesarın elinde, Abim diye bişey kalmadı. Anam öldü, kardeşim öldü. Ama olsun, artık derdim başka. Bakkal mesela. Türkiye benim meselem artık. Yılbaşına Türk Vatandaşlığını alacağım. 25 sene bunu bekledim, bitti artık bu hasret. Türkiye çok ama çok güzel. Amariga Rusya yalan, tek gerçek Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milleti, Türk Birliği!
    IRMAĞININ AKIŞINA ÖLÜRÜM TÜRKiYEM!
    ···
   tümünü göster