/i/Hayvanlar

  1. 1.
    +9
    Tübitak'ın ve Amerika, isveç, Almanya gibi önemli ülkelerin yıllarca araştırdığı gelmiş geçmiş en büyük penise sahip hayvanın an itibariyle kesinliğe kavuştuğu açıklanmıştır. Hazir olun, evet hepinizin de tahmin ettiği gibi T-Rex'lerdeymiş. Bizzat Tübitak ve diğer ülkelerin bilim insanları tarafından desteklendiği açıklandı. Verilen bilgilere göre Latince'de adı Tyrannosaurus olan ve halk arasında T-Rex olarak bilinen dev sürüngenlerin penis boyu 4metre ila 8metre arasında değişmekte olduğu bilinmektedir. Evet yanlış duymadınız tam tdıbına 4-8m arası bir penis boyu! Gelelim bu canlının eşeysel özelliklerine;

    ▪ Uzunluğu 8 metre olan penis en fazla 24 metre ileriye boşalabiliyor.
    ▪ Bu dev dinazorların eşeysel bölgelerinde bulunan kıllar ortalama bir insanda bulunan saç ağırlığının 162 katı kadardır.
    ▪ Girdiği ilişkilerde ortalama 13 litre sperm üretiyor.
    ▪ 8 metre penise karşılık 1.5 metrekare (bir testisi) testislere sahip.
    ▪ Bu olağanüstü canlının çiftleşme sırasında küçük çaplı (3-4 şiddetinde) depremlere sebep olduğu da açıklanan bilgiler arasında.

    Buna inanması ne kadar güç olsa da Kuzey Anadolu fay hattının oluşumu, yaklaşık M.Ö 7.500.000.000 yılında bir kaç T-Rex'in (Bu sayının tam olarak bilinmemesiyle birlikte bilim adamları tahminen 20 T-Rex olduğuna inanıyor) toplu çiftleşmeye girmesinden kaynaklandığı belgelerle kanıtlanmıştır.
    ···
   tümünü göster