/i/Tespit

  1. 1.
    +4
    S.a panpalar, sıradaki tespitimle karşınızdayım,Bu entry mde sizlere edindiğim tecrübeler doğrultusunda sigarayı bıraktırmaya yardımcı yorumlarımı aktıracağım.
    Umarım yardımcı olabilirim.. Hazır sigarayada zam gelmişken gelin bırakalım şu mereti..

    ×Yemek yedikten sonra bol su icin bu agzinizi bi kat olsun temizler ve sigara dumanindaki pis tadi alabilmenizi saglar!

    Yemekte veya baska zaman süt, yoğurt veya ayran tüketirseniz bu da sigara ictiginizde aci bir tad birakicaktir.!

    Sigarayi birakmak istiyosaniz saglam bi irade lazim. Bitmesini istediginiz an paketi yirtip atin ve kafanizdan silin..!

    ×Eger olay tiryaki boyutundaysa surekli eliniz sigara arar bu yuzden en azindan ilk 1 hafta cok yugun bi program olusturun kendinize. Maksat eliniz bos durmasin.

    ×Bir diger onemli husus ortam. Kesinlikle ilk 1 ay sigarali ortamdan uzak durun yoksa sigaraya daha beter sarilirsiniz..!

    ×Sigaranin ayni zamanda cinsel performansi dusurdugu kesin bir bilgidir. Bunu biraktiktan 2 hafta sonra fark etmeye baslicaksiniz.!

    ×Sigaradaki nikotin istegini patlican izgarasi ile giderebilirsiniz. Ya da nikotin sakizi ile.

    ×Elinizde agzinizda bos durmasin cunku aliskanlik olarak eliniz ve agziniz sigara arar. Bunun icin ya bi kuruyemis alin ya da nikotin sakizi..

    ×Birde birakmadan once son sigaranizdan bi firt cekip agzinizi bi pecete ile kapatip oyle salin. Pecetedeki o pis koku ve renk den tiksinip iyice sigaradan tiksindirebilirsiniz.

    ×Belki kladik olucak ama eger cocugunuz veya sevdikleriniz varsa ilk once onlar icin birakin. Ilerde onlarla saglikli bi hayat hayal edin.

    Evet biliyorum sigarayi hepimiz birakmak isteriz ama dertler bitmiyo diyosunuz icinizden ama sigarada bu dertleri bitirmiyo dostlar kendimizi kandirmayalim.
    Dertlenince yapilabilecek en iyi sey baska bi canliyi mutlu etmektir.Bu gercekten cok buyuk bi terapi.Bu insan olur bitki olur hayvan olur. Emin olun hem kendinize hemde cevrenize daha cok katkida bulunabilirsiniz..!
    Söyliyeceklerim bu kdr beyler sizinde tavsiyeleriniz varsa soyleyin editliyeyim.
    ···
   tümünü göster