/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +151 -3
    Cümleten iyi akşamlar beyler

    Ben Elazığ'da yazılım müh okuyan 1.sınıf bi kardeşinizim her gün başıma gelen ve artık usandığım olayı anlatıcam. neden böyle giriş yaptım ki ben neyse dağıtmayalım.

    Ahmet Kabaklı diye bi kyk yurdu var bizim üniye 4km minibüsle 15dk bide bi tur yürüyorsun yaklaşık 25dk falan her neyse, bugün de cumartesi günü sabah 9a sınav koymuşlar zaten sinirliydim biraz bu konudan dolayı

    Bindim minibüse gidiyorum ulan içeri 3 4 kız girdi genç, bi baktım herkes ayaklandı aq centilmen olcaklar ya gibikler hemen bi yer verme falan tamam verirsin eyvallah ki ben tamamen karşıyım hamile yaşlı olmayana yer verme konusunda, sonra bunlar oturdu bi kaç durak sonra 2 kız daha bindi bu sefer amk centilmenleri bana bakıyor dik dik kalkta yer ver oç der gibi. Vermiyorum aq bakışı attım bende kızlarda bana bakıyor bir yandan hadi yer versinde oturalım diye vermicem birader. Ben cimriyim bencilim kötü çocuğum vermiyorum aq benim değil mi? Sen cömert ol adamın dibi ol ben vermicem abi. Asıl konu bu değil.

    Diğer ayar olduğum burdaki kızları çok havalandırmışlar herhalde aq yolda tek yürüyorsun karşıdan 2 ya da 3 kız grubu geliyor ve hayatta yol vermiyolar abi diğer ayar olduğum olay ULAN KIZSINIZ DiYE NE BU GAVATLIK LAN NE SANIYONUZ KENDiNiZi SiZE iHTiYAÇ MI VAR AQ (gay değilim). Beyler varsa burda yaşayan anlar beni sözlükte kızlar okuyorsa da okuyup yaysınlar aq, yolda matrix gibi dodgeluyorum hepsini bir gün çarpıcam birine o zaman yatırıp vurucam kırbacı aq neyse şımarmaya gerek yok

    Sözüm o ki beyler eğer ihtiyacı yoksa kızlara otobüste yer vermeyin, kız oldukları için bir kere onlar kalkıp size yer verdi mi aq bi de ağlıyorlar eşitlik diye.

    Yolda hep yol veren biz olmamalıyız aq boş muhabbet ama koyuyor bana neyse kalın sağlıcakla

    Olurda girmek isterseniz nick6 (bkz: kel giben kel)
    ···
   tümünü göster