/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4 -1
    Bunlar zaten Allah ın olduğunun kanıtıdır. Hepsi (mucizeler) bir lütuftur. Allah isterse herşeyi yapabilir. Bunu sorman bayağı iyi kardeşim çünkü ögrenmeye çalışıyorsun yobaz olmadığın belli.
    ···
    1. 1.
      +1
      Sağol kardeşim ama bşraz daha ayrıntılı anlatsan
      ···
    2. 2.
      +1
      Bak mesela bir haber var ne kadar doğru bilemem tabii

      Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA’nın ayın yüzeyini incelemek için çok uzun zaman önce uzaya fırlattığı Delta-2 uydusundan gelen yüzey tarama sonuçları, birçok bilim insanını şaşırttı. Delta-2’nin yolladığı son bilgilere göre, ayın ortasından geçen, daha önce hiç tespit edilemeyen, devasa bir yarık var.

      Konuyla ilgili bir basın açıklaması düzenleyen NASA başkanı eski astronot Tim Wrightler, hem Delta-2’den gelen sonuçları kamuoyuyla paylaşma, hem de üzerinde sürekli spekülasyon yaratan konuyla ilgili soruları cevaplama fırsatı buldu.

      Wrightler şunları söyledi: “Elimizde şu an bu yarığın nasıl meydana geldiğiyle ilgili hiçbir bilgi yok. Belki Delta-2’den gelen diğer bilgilere baktıktan sonra bir şeyler söyleyebiliriz. Ama şunu söyleyebilirim ki, ayda tespit ettiğimiz yarık, levha tektoniği açısından daha önce hiç karşılaşmadığımız türden bir yarık. Ay o kadar muntazam bir şekilde kırılmış ki sanki birisi ortadan ikiye ayırıp sonradan birleştirmiş gibi. Genelde bu tarz olaylar, ay yüzeyine çarpan meteorlar tarafından yapılır ama bu yarık o kadar muntazam o kadar düzgün bir şekilde kırılmış ki bunu bir meteorun oluşturması imkansız”

      Bir basın mensubunun bunun Kuran’da yer aldığını söylemesi karşısında bir an bocalayan Wrightler “burada inançları tartışmıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
      ···
   tümünü göster