/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +688 -92
    Ulan 30 yaşındayım bu kadar taktan bir dönem görmedim.. dolar olmuş 3.50 iş-güç çeviriyoruz herkesin ailesi var boğazımıza kadar taka battık..

    -1 torba kömür alıyorsunuz veresiye(mecbur) 15 tl.den .. parasını verene kadar a.qun doları yüzünden torbası oluyor 21 lira... şimdi ben borcun şu kadar arttı deseme tefeci diyecekler.. mecbur kazığı zütümüze sokuyoruz.. Hadi beni geçtim kaç yaşındaki adamlar diyor böyle iş görmedik diye..

    Beyler bakın burada çoğunuz benden ufaksınız ev geçindirmiyorsunuz baba parasıyla okuyorsunuz inanın durumlar çok vahim ..Dolar olmuş 3.50 hala başbakan ortalığı yatıştıracağı yerde dolarda 1 ay daha dalgalanma olacak diyor... Ve anlamadığım bu çomarların hiçbiri sesini çıkarmıyor..

    Araç ötvleri zütümüzde -sigara alkole yeni zamlar - trafik cezaları mtvler herşeye zütümüzde patlıyor... Benzinin varili %8 arttı yakında 5.5 liraları da göreceğiz..

    Herşeye gırgır şamata bakmayın gözünüzü seveyim bilinçli olun tepkinizi ortaya koyun.. Şimdi çoğunuzun gibinde değil bu işler ama yarın bomtak bir düzenin ortasında kalınca anlarsınız bu kardeşinizin dediklerini ..

    Edit : beyler ben vatandas 1 torba komure bana fazla para odesin demiyorum ama devletin yanlis politikasinin ceremesini biz cekiyoruz kizdigim halk degil..
    edit 2: geri zekalinin biri trafik cezasi sigara alkol otv zamlarindan sana ne sigara icme arabaya binme demis.. ulan andaval ben zaten sigara alkol kullanmiyorum ama devletin boyle afaki zamlar yapma hakki yoktur herseyin bir usulu vardir.. zaten "arac alma o zaman yeaa " diyevek kadar andaval olan biri comarlar icinde basi ceker laf anlatmaya gerek yok

    Edit 3: yorumlari okudukca sinirim zipliyir.. oglum bu kadar kor sagir olmayin.. su an malum parti ve buyuk yancilarinin paralarinin % kaci tl.dir cok merak ediyorum.. vatandasa dolar almayin satin diyotlar.. siz boyle koyun olursaniz guden cok olur.. birileri yine 1ayda koseyi dondu siz uyuyun hala
    ···
   tümünü göster