/i/Devlet

  1. 1.
    +33 -1
    Doğru söze ne denir?
    ···
    1. 1.
      +1
      Helal et,
      @1 ağır ergen koktu, bahsettiğin tank bi gibim etmez. Şekli şuklu var diye teknolojik sanmışsın ergenlikten.
      Rusların bize hss vermeyeceğini bizde biliyoruz, iş sadece yapabilmekle bitmiyor. Bir silahın satılmasının uluslar arası, sosyal, siyasal vb vb onlarca yankısı olacak. Hiçbir tank bir diğerinden her ölçüden ileri değildir. En iyi tank diye birşey yoktur. Altay gerçekten ileri teknoloji, dünyanın en büyük tankı veya şaşalı bir tasarımı yok ancak hiçbir tanka kolay lokma olmaz.

      Mpt ye gelirsek gerçekten mükemmel bir silah, tasarım falan geliştirilmeli. Ama bir ülkede birden fazla türde silah bulunması kadar dogal şey olamaz. g3 ler bırakılacak zaten, mpt bu sebeple projelendirildi.

      Atak helikopterine de haksızlık ediyorsun, atak 129 bir giriş projesidir ve üst segment bir proje değildir. Ancak sonraki hedefi net olarak üst segment bir atak helikopteri yapmak olduğunu söyleyebilirim.
      TSK nın ekgibleri var, en büyük ekgiblik hss ve uçaklarda. Hss konusunda son derece umitliyim, biraz ssm yi takip edersen son çıkan birkaç silah hss için umut verici. Yerli uçağın tasarımı devam ediyor, gerekli işbirlikler kuruldu.

      Senin en iyiyi seçme yolun çok ilginçmiş, t90 nın ne marifeti var? Daha geçenlerde m1a1 patlattılar havai fişek gibi patladı. Ha m60t lere gelirsek suriyede gercekten cok iyi iş yaptılar. Tankların çoğu o kadar hedef olmalarına rağmen çok iyi iş gördü. Hatta vurulma videolarının %70-80 ninde o kadar etkili silahlara hafif-orta hasarla kurtuldu.
      ···
   tümünü göster