/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +2

    allaha o kadar da inanmadıklarını gösterir.



    "Size savaş açanlarla Allah yolunda çarpışın. Fakat haksız saldırıda bulunmayın. Çünkü Allah, haksız saldırıda bulunanları sevmez."

    "Onları nerede yakalarsanız öldürün ve sizi çıkardıkları yerden onları çıkarın. O fitne, öldürmeden daha şiddetlidir. Yalnız Mescid-i Haram yanında onlar sizinle savaşmadıkça siz de onlarla savaşmayın. Fakat sizi öldürmeye kalkışırlarsa, hemen onları öldürün. Kâfirlerin cezası böyledir."

    "Hem bir fitne kalmayıp, din yalnız Allah'ın oluncaya kadar onlarla çarpışın . Vazgeçerlerse, düşmanlık ancak zalimlere karşıdır."

    "O halde Allah yolunda çarpışın ve bilin ki Allah, her şeyi işitir ve bilir."

    her şey ameriganın oyunu, israil din kardeşlerimizin anasını gibiyor falan. bak allah git sana saldıran islam düşmanlarıyla savaş demiş. niye duruyorsun?



    "Eğer böyle yapmazsanız, o zaman Allah ve Resulü tarafından size savaş açılmış olduğunu bilin. Eğer tevbe ederseniz, sermayeleriniz sizindir. Haksızlık etmezsiniz, haksızlığa da uğramazsınız."

    savaşmazsan da ananı giberim demiş, niye savaşmıyorsun?



    Allah düşmanları her daim ananı giberken, allah bunlara karşı gelmeni emretmişken, senin bu yolda bir şey yapmadığın süreçte aldığın her nefes haram değil midir? allah sana savaşmanı emrederken neden savaşmazsın? yoksa allahı o kadar da takmıyor musun? allahı sadece günde 10 dakika ayırıp namaz kılacak kadar mı seviyorsun?



    "Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyin. Hayır, onlar diridirler. Fakat siz sezemezsiniz."

    "Eğer Allah yolunda öldürülür veya ölürseniz, Allah'ın bağışlaması ve rahmeti, (sizin için) onların topladıkları (dünyalıkları)ndan daha hayırlıdır."

    "Savaşta inkâr edenlerle karşılaştığınız zaman hemen boyunlarını vurun. Nihayet onlara üstün geldiğiniz zaman bağı sıkı bağlayıp esir alın. Sonra harp ağırlıklarını atıp, savaş bitince de onları ya karşılıksız olarak, ya da fidye ile salıverin. Allah'ın emri budur. Eğer Allah dileseydi onlardan başka türlü de intikam alırdı. Fakat böyle olması sizi birbirinizle denemek içindir. Allah yolunda öldürülenlere gelince, Allah onların amellerini asla boşa çıkarmaz."

    bak üstelik allah savaşırken ölürsen seni cennete alıp huri gibtireceğini söylüyor. gidip allah için savaşıp cennete gitmek varken, neden allahın sözünü dinlemeyip, onu takmayıp, adım adım cehenneme gidiyorsunuz ey müslümanlar?



    teşekkürler.
    ···
   tümünü göster