/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +200 -11
    Yamaha gitarın düzenlemiş olduğu yarışmaya katıldım ve bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yarışma çok basit, her katılımcının gitar çalarken 2-3 dakikalık bir videosu çekiliyor ve yarışmayı düzenleyenler bu videoları Facebook sayfasına koyuyorlar. Bu videolar arasından en çok beğeniyi alan ise yarışmayı kazanıyor ve resimdeki gitarı alıyor.

    Ufak bir bilgi: Oylama Facebook üzerinden yapılıyor ve hiç bir yere üye olmanıza gerek yok. Sadece "Beğen" butonuna basmanız yeterli. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

    Benim videom da aşağıdaki linkte. Bu arada adım Kıvanç.

    https://www.facebook.com/...t/videos/442213775902792/

    ilk başta bu oylamayı inciye koymayı düşünmüyordum. Çünkü yarışmaya katılmaya gittiğimde, video kaydını yapan adam, şimdiye kadarki en iyi çalanın ben olduğumu ve büyük ihtimalle de benim kazanacağımı söylemişti. Video Facebooka yüklendikten sonra yarışmanın durumunu kontrol etmek için sayfaya girdiğimde oylamanın gibertilmeye çalışıldığını gördüm. Çalmayı bilmeyen adamların videolarının yaklaşık 1000 beğeni aldığını görünce inci ruhuna ihtiyacım olduğunu fark ettim.

    Bu arada yarışma Türkiye'de yapılmıyor. Bu nedenle gibertmeye çalışanların bizden olmalarına da imkan yok.

    Kısacası bir kaç kendini akıllı zanneden dallama gibertme yaptığını zannederek haksız yere ödülü kazanmaya çalışıyorlar. Sizin yardımınızı da bu nedenle istiyorum. Hem bu arkadaşlara gerçek gibertme nasıl yapılırmış onu öğretelim ve bu arada inci Sözlüğün adını yurt dışında bir kere daha duyuralım, hem de yarışmayı bizden biri kazansın.

    Ayrıca yarışmaya katılan tek Türk olduğum için başka bir Türke haksızlık da olmayacak.

    edit 1: Beyler yardımlarınız için teşekkür ederim ama hala yeterli sayının onda birine bile erişemedik. Daha önce nice gibertmeleri başarıyla yapan bu sözlüğe bu yakışmıyor. 500.000 kişilik bir camiadan nasıl 120 oy çıkar ?

    edit 2: Beyler hepinizin eline emeğine sağlık oylama aralık sonuna kadar sürecek şuan 4. sıradayım. Yardımlarınıza ihtiyacım var hala. Şimdiden herkese sonsuz teşekkürler.
    ···
   tümünü göster