/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -1
    Beyler öncelikle "kullanmamamızın" derken herkes üstüne alınmasın, çünkü artık bunu okuyanların yarısı 16 yaşının altında. Eski sözlük üyeleri adına bir iki şey söylemek için yazıyorum.

    Ulan eskiden şu sözlük bizim en iyi dostumuzdu, olmayan sevgilimizdi, neşe kaynağımızdı. Biz en iyi dostlukları burada kurduk, burada yaşattık. Gülmek, mutlu olmak için başkalarına ihtiyaç duymazdık, iş yerimizde okulumuzda ki çıkarcı insanlara yaranmaya, dost olmaya gerek yoktu. Biz akşam eve geldiğimiz zaman bilgisayar başına oturur sözlüğe girerdik. Zaten girdiğimiz zaman gülücek mutlu olunacak bir şeyler bulurduk.

    Şimdi açılan başlıklara, trend olma çabalarına, başlıklar altına atılan entrylere bakıyorum da; ya yaşlarınız büyük ama özürlü taklidi yapıyosunuz, ya da harbi daha ergenliğe bile girmemiş çocuklarsınız. Eskilerden herkesin hesabı silindi, muhalefet olanların hesapları askıya alındı. Belki bu hesabım bile çoğunuza göre eskidir ama bizim de hesabımız kapatıldı. Bunların tek sebebi sıfatına soktuğumun yağlı saçıdır. Umarım kazandığı paralarla kendine şampuan almayı akıl edebilir.
    ···
   tümünü göster