/i/Tespit

  1. 1.
    +197 -19
    Yıllardır bu ülkenin hava sahası korumasız işgale çok mu meraklıyız neyiz ..

    Olası bir savaşta başımıza balistik füzeler yağacak..

    - Geçenlerde yemende husiler iran dan aldığı balistik füzelerle suudi arabistana saldırdı hava savunma sistemleri tek tek düşürdü füzeleri ..

    Arkadaşlar bu sistemler ülkemiz için çok elzem bakın etrafımız ateş çemberi esedle de savaşma tehlikesi var hatta ve hatta iranla da..

    ve hava savunma sistemimiz hala yok stratejik olarak da çok önemli olan hss ler ülkemizin çok ihtiyaç duyduğu silah sistemleridir ..

    Bunun bilincinde olun her yerde duyurun yetkililere de ulaşmaya çalışın bakın öyle basit bir şey değil bu yarın kafanıza 10 metre uzunluğunda füzeler yağabilir ..

    Önlem alınmazsa yarın çok geç olabilir..

    edit : kardeşlerim ülkemi kötülediğim yok vatanımı milletimi çok seven biriyim ülkemin ekgibliklerini söylemek benim ve tüm vatandaşların görevidir .. ben sıradan TÜRK vatandaşı olmayacağım önlem almak için ileriyi düşünüp öyle hareket eden her türlü senaryoya hazır olan ve her türlü senaryoya karşı ülkemi korumak için elimden gelen her şeyi yapabilen biriyim.. Hepimiz aynı gemideyiz ülkemiz için çok önemli bu sistemler bilinçli olun ..

    not : Zarar gördükten sonra değil zarar görmeden önce önlem alan icraat gösteren millet olmalıyız..
    ···
   tümünü göster