/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -1
    1)islama en büyük zararı kendini islam ehlinden gören kişiler verdi nasıl mı ne zaman bir otoriter bir boşluk oldu müslümanlarda tabii olarak şeriatı yaşayınca ona düşmanca saldırdılar .ve topraklarını ele geçirdiler. dinlerinden geri dönmeye zorladınız.
    2)kafilere karşı sert davranmışlardır doğru. şeriata karşı savaşırsan cevabınıda alırsın.
    3)zaten islama karşı nefret doluydunuz. öyleki nerde dinini savunan müslüman varsa terörist damgası yedi
    4)sorma öyle bir zenginlik ki 60 üzerinden ülkeyle savaşırken havuzlarda yüzüp çöllerde çılgınca eğlenceler yapmaktalar.
    5)müslümanlarla bir olmayı sınırları kaldırmaya çalıştıklarında yine bölücü onlar mı oldu?
    ···
    1. 1.
      +2
      türbelerde birçok kişinin şirke girmesine neden oluyor. tevhidi ayakta tutmak için mecburen yapılıyor. yoksa kimsenin mezarına dokunulmaz. ölülere hürmet Allaha yaklaştırmaz, takva yaklaştırır.
      ···
    2. 2.
      +2
      beden kutsal falan değildir onlarda sıradan beşerdi. neden salih kimseleri duanıza ortak ediyorsunuz.bir olan Allaha dua etmek sence daha güzel değil mi ?suriye iran ırak ve onun ortakları diğer batı ülkeleri mı müslümanları birleştiriyor ? işgalcilerle ortak olup müslümanları hapsederek öldürerek mi birleştirici oluyorlar?kim kimin birleştirici olmasını istemiyor taraflara bakarak rahatlıkla anlışılabilir.
      ···
      1. 1.
        +2
        hani şu amerikan hummerlerı ve silahları ve uçakları kullanan ve onların askerlerinden ve onların uçaklarından yardım isteyen ırak ordusu mu ?soyluk üstünlük vermez be adam .nuh peygamberi oğlu iman etmemesi ona üstünlük mü verdi Allah tarafından suda boğulmadı mı?.hz ibrahimin babasına üstünlük mü verildi ?
        ···
   tümünü göster