/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -1
    Abicim bakın daha etkiyi anlayamadan çürütmeye çalışmışsınız birde bir sürü katılan olmuş.

    Adam geçmişe döndü varsayalım, döndüğü için a evrenindeki biz paralel evrendeki bizlerin olduğu evrene geçiş yaptık. Biz yine biziz fakat evren farklı burası artık b evreni. Yani adam geçmişten bir şeyler değiştirse dahi sadece evrenler arası geçiş yaparız.

    Örneğin adam apple şirketini batırdı diyelim 2012 de. Bu adam bunu yaptığı gibi biz paralel evrenler arasında a evreninden b evrenine geçiş yapacağız. Ve o evrende apple olmayacak, ama beynimiz kesin olarak böyle bir şirketin var olduğunu hatırlayacak.

    Peki neden bu kadar büyük değişiklikler yapmıyorlar, madem geçmişe geliyorlarsa? Bu sorunun cevabıda şüphesiz şudur ki bu kadar büyük bir değişiklik kaosa hatta sona, dünyanın sonuna sebep olacaktır.

    Yaptıkları bu küçük değişikliklerden bile milyon kişinin konuştuğunu varsayarsak büyük değişiklikler yapılamaz, kim bilir belkide kuraldır.

    Dipnot: Michael Jackson ile ilgili bir entry vardı. Kimisi aldığı ilaçlardan öldüğünü söylüyordu kimisi ise bıçaklanarak öldüğünü savunuyor. Ben ise cilt kanserinden öldüğünü savunuyorum. Acaba farklı paralel evrenlerin kesişimi mi söz konusu?

    Uyanın.
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeşim volkswagen şirketinde çalışan bir tanıdığına sordu arkadaş, 10 yıl önce de varmış aynı çizgi. Monopolyde adamın gözünde mercek olmadığını ve lavache quiritteki ineğin burnunda zincir olmadığını ben biliyorum. Başka bir arkadaşım çocukluğundan beri anime çizgifilm karakterleri vs. çiziyor o da mickey mouse ın zaten askısız olduğunu söyledi. Bunlar uydurmaca, zamanda yolculuk yapılabilir ancak bu sözde etki adı altında verilen örneklerin hepsi zihnimizin bize oynadığı bir oyun. Sen uyanmalısın bence.
      ···
   tümünü göster