/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +84 -19
    Beyler bundan yıllar yıllaaaaar önce. Ozamanlar küçüğüm daha 8-9 yaşlarındayım.
    Babam bana bigiblet almış hemde bianchi o zamanlar 10 yaşında 3 tekerlekli bebe bigibletine binen muallaklar vardı düşünün.
    Neyse bu arada bigiblet benim boyumda 27 vites. En pahalasından.
    Mahallede bigibletime bindim sürüyorum. Koltuk dibine kadar inik ayaklarım pedala yetmiyor mk ayakta sürüyodum bigibleti. Önümde küçük bi salcano süren yaşıtlarımda bi velet gördüm. Bigibletimle hava atmak için dedim ben bunun önüne geçeyim bi hızla ilerliyorum yokuş aşşağı hemde öyle böyle yokuş değil dağ etekleri gibi.
    Ulan bu muallağın bigibleti ne taktan bi bigibletse yokuş aşşağı bile gitmiyormuş mk bende kafamı gibeyim frene basmadım bunun arka tekerine çaaaaaat diye bi koydum.
    Baktım çocuk bigibletten bi 5-6 metre havaya doğru uçtu takla ata ata Yuvarlandı. bin biizim arka sokakta oturuyomuş onların evden bizim evin bahçesi görünüyor beyler. Yavsak babasıını almış gelmiş mk bide k*rtler kapının önünde bağırıyor adam zile asılarak. B- Babam | K- K*rt
    K- Uliaaaaaaaa açın gappiyi kürtçe bişeler söylüyor sonra sız bennım oğluma niyaptınız uliaaaaaa bağırıyor.
    (Amın oğlu diyarbakırlı bide has pkklı oç).
    B- ne yapmışız senin oğluna bağırma aşşağı inersen kemiklerini kırarım it. Bizde erzurumluyuz. Geri kalırmı babam
    O Sırada arkasını döndü inecem kafasını zütüne sokcam şimdi dıbını yolunu sihtürenin uşağına bah hele.
    K- Vollah Senin oğlın bisükleti ile benim oğlana arkadan vırmış çocığın koffasına 8 tikiş attırmışam in aşşağı.
    B- Aşşağı indi k*rdün burnuna kafayı bi koydu beyler bende balkondan izliyorum ondan sonra bunu ayakta domalttı bildiğiniz belinden tuttu kaldırdı pok gibi yere vurdu amın oğlu en son sürüne sürüne kaçmaya calısıyodu. Not: Babam halterci 130 kiloya kadar kaldırabiliyor silkme koparma farketmez.
    Sonra eve girdi Gel oğlum buraya dedi ulan dıbına goyduranın pekekenti ben sana bisihleti git onun bunun uşağına vur diyemi aldım pohumun tıırığımın uşağu dedi ve kemerini çıkardı. Önce bi güzel soyundurdu sonra kemerle heryerimi haşladı. Daha sonra banyoya soktu çırılçıplak banyonun suyunu açtı(Soğuk ayarda) Sonra birazda o suyun altında dövdü bayılma numarası yapıyorum dıbına vurdugum evladı bırakmıyorda halaa vuruyor yalandan ağzımı açıyom kitlenmiş nefes alamıyomuş gibi yapıyom oda fayda etmiyor. Daha sonra içerden beyzbol sopasını alıp ıslattı ve bir sigara yakıp elime verdi. Dediği laf ise şuydu al bu sopayı alıştır ben geliyorum. Bende aldım zütümün deliğini genişletmeye çalışıyorum mk başlarda iiyi gidiyodu sopa kuruyunca zütlere geldik acıdan duramıyorum neyse yeterince genişlettim. En son resimde gördüğüünüz mavi tuvalet terliğini zütüme soktu yıllardır bağsurum var ananı si keyim bigibletine vurduğum çocuk. bidaha görsem bidaha vururum amk k*rdüne.

    Not: Nerde gördün k*rt 2 dürt bi sürt.

    Edit: Adet bozulmasın buda böyle bi anımdır.(Yazmayı uunutmuşum panpalar.)

    Edit2: Arkadaşlar yoğun istek var zütün beyzbol sopası alacak kadar genişse ferre yıldızı ol diyen arkadaşlar olmuş. Am k tuvalet terliği daha geniş kaç kişi girecek bi deliğe o iş yaş...

    Edit3: Cugulayanlar k*rt ve o pekekent oglu burdaysan mesaj at senı yakalamiyim olum bende sana tuvalet terliği sokacam...
    ···
   tümünü göster