/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +69 -5
    Puslu bir salı günüydü yaklaşık 17 günlük bir boşalmama rekorunun ardından big bang'e yaklaşmıştı haşmetlimiz. Bugün bir başka bakıyordu sanki, insan kılığına bürünmüş gibiydi son demine yaklaşmadan önce avm'ye uğramam gerekti.

    Minibüste giderken kulaklığın birini kendime birini haşmetliye taktım, salı sallanır misali yol boyunca durmuyordu minibüse bindiğimde 1 kişi uzatmıştım ama sürekli şoförün gözü bendeydi sanırım 2 kişilik para bekliyordu benden gibimin parasını da ben verecek değilim tabii ki konuşsun alsın parayı göz göze gelebilecek yüreği varsa..

    Avm de carrefourdan OK rötarlı yani geciktiricili prezervatif aldım sonra yine avm de bulunan eczaneden uyku ilacı aldım merak etmeyin kimseyi gibmeyeceğim kendi kendimi bugta bırakacağım. Neden 2 sinide eczaneden almadım derseniz hem uyku ilacı hem prezervatif alırsam karı derki sen napıyon hacı hayırdır riske girmeye gerek yok.

    Bildiğiniz gibi o gün öyle bir azılır ki boşalmazsan uykuda her türlü boşalır uyanırsın. iyice lesbean izledikten sonra (Lezbiyenler beni benden alıyor) akşam uyku hapını aldım prezervatifi taktım aslında geciktirici viagra tarzı hapta alabilirdim ama ölüm garantili olurdu o yüzden bunlar yeterliydi.

    Uykuya dalmışım ve uykuda izlediğim ferredanda esinlenmiş olan bilinçaltım sayesinde havuzda lezbiyenler yalaşıyor. Ben bunlara iyice yaklaştım istemsizce herşey kendi kendine oluyor rüya işte dıbına koyim.. Yaklaştım yaklaştım çıkardım haşmetliyi dayadım sırtına sürtüyorum derken hatunlar havuzun altına kaçtı havuzdanda adamın teki çıktı sandığınız gibi beni gibmedi tabii ki .

    Bi karıyı çıkarttı çatır çutur gömüyor öbür karıda bana kaldı mayosuna sürte sürte boşalmaya çalışıyorum ama olmuyor neyse sonunda boşaldım sonra orala geçtik sabaha kadar çatır çutur gibtim bunu uyku ilacının sayesinde uyanmadımda sabah kalktığımda ağzım burnum duvarlar döl içindeydi

    Gelenek bozulmasın anlatayım dedim panpalarım.
    ···
   tümünü göster