/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Havalar soğudukça eve kapanmaya başladığımdan anılarımı teker teker yazıcam. Tutup tutmaması önemli değil sadece dönüp baktığımda bir yerlere kayıtlı olsun yeter.
    Geçen yazdı. Babamın iş için Bulgaristan'a gitmesiyle evde annem ve kardeşlerimle kaldım. Kız kardeşim her gün arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor ve paramı sömürüyordu. Erkek kardeşlerimden büyüğü de dışarı çıkmasına rağmen ona sadece başımı veriyordum. Küçük olan erkek kardeşim yapacak bir şey bulamadığından sıkılıp evi birbirine katıyor annemde onu peşime takıyordu. Geriye bebek kardeşim kalıyordu ona da annem bakıyordu zaten.
    Sıra bana geliyor bu durumda. Sevgilimle ayrıldıktan sonra (terk etti) çektiğim yokluğun yerini elimle gideremeyince kafamı başka işlere yoğunlaştırıyor, iddia, loto gibi şeyler üzerinde çalışıp teoriler yürütüyor ve tüm gün iddia bayilerinde, kahvehanelerde sürtüyordum. sorun şu ki her zaman "Kesin bu tutucak" diyip iddia oynuyor ve her seferinde başımı alıyordum. Böyle yapa yapa elime geçen tüm parayı bitirdiğimden annem beni babama şikayet ediyor, cefakar babamda arayıp "Şerefsiz, ... Adam gibi kardeşlerine anana bak, bir daha böyle şeyler yaptığını duyarsam 7 düvelini ... " diyip bana sevgi sözcükleri sarfediyordu.
    ···
   tümünü göster