/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +10 -5
    Evet, bu felsefi bir düşünce. Ama sizinle paylaşma ihtiyacı duydum.
    7deliklitokmak ve Kutsal Gen... ikisi de inci Sözlük sınırları içerisinde çok sıra dışı işler yapan kişilerdir. Birisi seri olarak açtığı başlıklar ile ünlü olurken birisi de "Anancılık" diye tabir ettiğimiz bir iş ile ünlü olmuştur.
    Sözlük yazarlarının çoğu, her ne kadar da bu adamları sevmediklerini söyleseler de site moderatörleri bu işe pek el uzatmamıştır. Peki neden, neden Sözlük bunlardan rahatsız olurken modlar kıllarını dahi kıpırdatmamıştır?
    Şimdi açıkça söylemek gerekirse, Kutsal Gen ile o kadar sıkıntı yaşamadım. Ama bazı geceler art arda açtığı başlıklar dolayısıyla yeniler sayfasını taciz ettiği bir gerçek. Bunun dışında hafif bir gavatlık kokusu da alıyorum. Ama pek dert etmiyorum.
    Özellikle 7delikli çok da hoş karşılanmaz idi. Sözlük yazarlarının gitgide buralardan uzaklaşmasına sebep oldu.
    Modlar ise sırf laf olmasın diye belli bir noktadan sonra delikliyi sildi. Belki de ömrü dolmuştu, bilemeyiz. Ama bilecegimiz tek bir şey var. Neden bu kadar sute müsamaha gösterildiği.

    Sözlük üye alımları 7/24 açık. Yol geçen hanı oldu buralar. Vakti zamanında Ekşi'ye Uludağ'a yapılan ve ziyaret adı verilen saldırılar artık inci'ye yapılacaktı. Tüm bunların en tehlikeli olanı 7deliklitokmak ve Kutsal Gen idi. Çünkü insanların inci'den uzaklaşması sağladılar. işin ucunu Serkan'a değdirmeden işlerini yürüttüler. Modların canlarını sıkmadılar. Onlar da bu ikili ile uğraşmak istemediler. Binlerce insanı sözlükten soğuttular. Ve kimse gıkını çıkarmadı.

    7delikli ve gen, belki modların, belki de başkalarının üzerimizdeki projesi idi.
    Ama şunu bilelim: Oldukça başarılı oldular ve insanları nefret ile doldurdular.

    (Beyler bu yazıyı üçüncü defa yazmamın sebebi dıbına koyduğumun telefonunun ekranının parmağıma nazaran küçük olmasından. Hata ile iki kere ekle tuşuna bastım. Özür dilerim.)
    ···
   tümünü göster