/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +236 -278
    isterseniz küfür edin, isterseniz vatan haini diyin ben gerçekleri anlatacağım.

    Bordo berelilerin çok iyi özel kuvvet oldukları tartışılmaz bir gerçektir, fakat dünyanın en iyisi olduğu tarzında iddialar tamamen külliyen yalan.

    Dünyanın en iyi özel kuvvetleri, Spetsnaz, Navy Seals gibi birliklerdir.

    Spetsnaz kafkaslarda 10.000 militan öldürdü, peki bordo berelilerin başarısı nedir? Doğuya girdiler 3 günde 3 şehit verdik, lafa gelince Spetsnaz çeçenlere karşı bir şey yapamadı diyoruz, halbuki Bordo bereliler PKK'ya karşı hiçbir şey yapamadı, Teröre karşı hiçbir başarısı yok aslında, anca biz uydurma hikayelerle kendimizi tatmin ediyoruz, yok telsiz kapattılar yok bilmem ne.

    Özel kuvvet yarışmasında birinci oldukları yalanını söylemeye bile gerek yok, o yarışma aslında yapılmadı bile, bilinen böyle bir yarışma yok, Nato askeri yarışma düzenleyecek bordo bereliler defalarca kez üst üste birinci olacak ve bizim bundan haberimiz olmayacak öyle mi? Şimdi 7/24 haberlerde onu anlatıyor olurlardı.

    Bu yarışmanın yapılmadığı ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için şu videoyu bir izleyin, size çok şey katacaktır.

    https://www.youtube.com/w...M5TM&feature=youtu.be

    Bordo berelilerin en iyisi olduğu sadece Türkiye'de söylenen bir şey, dünyanın başka hiçbir ülkesinde "Acaba Bordo bereliler en iyisi mi" diye tartışılmaz bile, hatta muhtemelen bordo bereli diye bir birliğin varlığından bile haberleri yoktur, fakat Navy Seals, Spetsnaz gibi birlikler tüm dünyada kabul görüldüğü üzere en iyi özel birliklerdir.

    Bordo berelilerin kafalarında ne bir kask, ne de adam akıllı askeri ekipmanları vardır.

    Bu Spetsnaz: https://syrianfreepress.f...16/01/spetsnaz-2016-8.jpg

    Bu da Bordo bereliler: http://i.ahaber.com.tr/ga...hakkinda-her-sey/10_d.jpg

    Sizce hangisi daha profesyonel gözüküyor? Bordo berelilerin bazılarının yaşı 45 falan herhalde gördüğüm kadarı ile, Ordumuzun her açıdan fakir olduğu belli, en güçlü askeri timimiz bile böyle ekipmanlara sahipse, sıradan bir Türk askerini düşünün siz.

    Tekrar söylüyorum bordo bereliler başarılı bir birliktir, fakat dünyanın en iyisi falan kesinlikle değildir, hatta en iyi birlikler arasında ilk 5-6 sıraya bile giremez, girerse süpriz olur.

    Edit: Bu başlık aslında çok değerli ve bilgi veren bir başlıktı, gerçekleri anlatan bir başlıktı, ama anlamadınız beni, zaten anlamasını da beklemiyordum insanların, sağlık olsun.

    Edit 2: Ne demiş Gazali? "Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim" O yüzden artık tartışmayacağım, anlayan anladı zaten benim demek istediklerimi, anlamayanlar kendini kandırmaya devam edebilir.
    ···
   tümünü göster