/i/Tespit

  1. 1.
    0
    Bizden kastım tv izleyicisi. Neden mi?Çünkü izlenenler bunlar amk. Ulan yapımcıyı suçlamak kadar salak bir şey yok. Adam ticaret yapıyor. Olay sadece arz talep. izleyici bunları izlemese bunlar olmaz.Bu sefer daha yaratıcı fikirlere ihtiyaç duyulacak.Bu da sektörü geliştirecek.

    Biz gidip böyle saçma salak diziler izlersek bunlar yapılmaya devam edecek. izleyiciye kızın. Dizilere değil. Neden sektör bu kadar kötü demenin manası yok. Kötü olan izleyici.Otu taku suçlamadan önce suçu kendimizde aramamız lazım. Türk dizileri kötüyse Türk tv izleyicisi kötü demektir.

    Ayrıca Türk televizyonu kötü,abd çok iyi demek aynı derece saçmadır.Abd televizyonu da aynı derece kötü. Dizileri internetten tek parça izlerken güzel tabii. Ancak orada reklamlar buradakinden çok daha sık.20 dk sitcomu 1 saatte izlersiniz. Olay sadece o da değil, mesela bizde olmayan kötü bir televizyon mevzusu da onlarda var(bizde de azar azar başladı gibi ama neyse):Reality Showlar'ı.Bu saçma programlardaki yapmacık insanları izleyen gerizekalı bir kitle de ABD'de var.

    Sonuç olarak ota taka Türkiye öğk demenin manası yok. Ayrıca Türkiye'de bir şey kötü ise Türkiye'yi oluşturan parçalardan biri olarak senin de suçun var. Pirim kasmayın kötü özellikleri sayıp.
    Hiçbir yere varmaz.

    Dipnot:Türkiye'yi savundum Abd'ye tak attım diye çomar sanmayın beni ben milliyetçiyim amk, ayrıca ateistim.

    Dipnot2:Leyla ile mecnun kadar güzel bir absürd komedi gösterin bana. Bunun gibi güzel çok az da olsa Türk yapımlarımız var.
    ···
   tümünü göster