/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -3
    Bir gerizekalı arkadaşımız yunanlarmış ar*plarmış bilmem neymiş bir liste yapmış gibko gibi bu ona ders niteliğinde olacak.

    5-) Çin:
    1 milyardan fazla insan gücü, ucuz sanayi ile listemizde 5. sırayı alıyor. Sanayisi devrim yapamış ancak 400 milyon civarı askeri olan çin; nükleer bombası olan ülkeler dışında her devlete karşı üstün bir güç ve sayısıyla üstün bir ırktır.

    4-) Almanlar:
    Arkadaşlar hitler gibi bir gerçeği olan almanlar saf bir ırk elde etmiş anca şimdilerde türklerle fazlaca kırmalaşmış bu ırk insan kalitesi olarak ve sanayi olarak dünyanın lideri olabilir. Ancak son 50 yıkdır yönetimde alınan kararlar ve 1. dünya savaşı dünya lideri olmasına engel olmuştur. 2.dünya savaşında çok ağır yara alsa da şu anda ırkının kaliteli oluşunu hitlere ve 2. dünya savaşına borçludur.

    3-) ingilizler:

    Amerikayı keşfeden bu ırk kendi iç çatışmaları olmasaydı(Fransa destekli) şu an amerika diye bir devlet yoktu amerikanın olduğu yerde de ingiltere yazıyor olacaktı. bu ırk da tıpkı almanlar gibi kaliteli bir ırktır ancak daha zekidir. Dünyayı suya zütürür susuz getirir. şimdilerde ciddi bir duraklama dönemi geçirmektedir.

    2-) Yahudiler:

    Yahudiler 1000 kişi bir devlete yerleşip devleti ele geçirebilirler. Var olmuş ve var olacak en zeki ırktır. Hitler zamanında önemli bir kısmı katledilmiş olsa da kalan kısım hala dünyayı ele geçirme çalışmaları yapmaktadır.

    1-) Rusya:

    Gerek insan kalitesi, gerek sanayi devrimi ve sanayisi, gerek zekası... Her alanla çokca başarılı olan fiziksel olarak üstün olan en iyi ırk ise rusyadır. Amerika tak yesin.
    ···
   tümünü göster