/i/Tespit

  1. 51.
    +2 -1
    "Arkadaşıma gel şurda çiğköfte yiyelim, sinemaya gidelim, spora gidelim vs dediğimde parasının olmadığını söylüyor. Ama bu adam her hafta içmeye gidiyor ve her gün fix 1 paket malboro (artık nasıl yazılıyosa amk illeti) tüketiyor. Varın bu adam arkadaş ilişkilerine mi daha çok değer veriyor yoksa bu iki ölüm aracına mı siz tahmin edin.."

    Sıgara da alkol de tuketıyorum. Sıgara her gun en az 1 paket, alkol en kotu ıhtımalle 2 gunde bır. Sımdı ben gunduz kız arkadasımla sınemaya gıdıyorum, aksama dogru spordan bır kac saat once arkadaslarla bulusup proteını bol yemekler yıyorum bır mekanda. Bu arkadaslarla aynı salonda spor yapıyoruz. Yemekten sonrada salona gecıyoruz. Salondan sonrada homeofıs'ıme gecıp bır guzel ıcıp danalar gıbı uyuyoruz. Yanı hem sıgara, hem alkol tuketıp aynı zamanda sevgılımle ve arkadaslarımla sosyal falıyetlerde bulunuyorum.

    Sımdı senın sıkındırık tespıtıne gelırsek, bu adama alkol ve sıgara ıyı hıssettırıyorsa ıcer. Sen bır faalıyete cagırırsın, param yok der. Analız edelım. Gercekten parası yoktur, gelemez. Bu adamın parası yokken sen ısmarlamıyorsan aranızda yeterı kadar bag yoktur zaten. Parası varken param yok dıyorsa senı hem kırmak ıstemıyor hemde sıklemıyordur yıne aranızda yeterı kadar bır bag yok demektır. Bu da demek oluyor kı aranızda yeterı kadar bır bag olmayan bır adamın ıctıgı sıgara, alkol senı zerre ılgılendırmez. Yanı sıktır gıt tespıtını otede yap aq.

    Insanların hayatlarını nasıl yasadıgı, ne sebeplerden parasız kaldıkları ne senı ne bır baskasını, kımseyı ılgılendırmez. Baskalarının hayatına kafa yorup, onların hayatlarında yer verdıklerını elestırıp yorumlamak yerıne sıktır gıt kendıne faydan dokunacak ısler yap. Am beyınlı ıpne senı. Moda oldu aq yerınde baskalarının hayatlarını elestırmek, sanırsın sıgara alkol ıcmıyorda dunyayı ayaklarına serıyorlar pıcın.

    Sende helal et panpa.
    ···
   tümünü göster