/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    Kenardan köşeden uzuncana sopalar bulup karıştırmaya başladık et parçalarını. Karın altında deştikçe daha kötü şeyler çıkmaya başlamıştı. ilk olarak karşımıza kanlı kemikli ete bağlı bir kağıt parçası çıktı. Kağıdın üzerinde daire içinde bir varlığı andıran resimler, ayrıca kenarlarında simgeler bulunuyordu.

    içini açıp daha dikkatli bakmak geçti içimizden ama çalıların arkasından bir çatırdı geldi. Bu kertenkele yada kuşun çatırtısı değil hırlama hışırtı hırıltı gibi bir sesti. Önce korktuk ve nerden geldiğini öğrenmek için çalının arkasına doğru baktık. Kanımız donmuştu. Gördüklerimiz bizi yere sabitlemiş ağzımızdan tek kelime bile çıkmıyordu. Bir kaç dakika kadar sonra hasan sessizliği bozarak noluyor lan ananı gibim noluyorr diye bağırmaya başladık. Kendine geçmişti ve ayakları üzerine çöküp ellerini kafasına vurarak bağırmaya başladı. Biz. Mahmutla bir kaç saniye birbirimize baktıktan sonra korku ve telaşla hasan sakinleştirmeye çalışıyorduk.

    Dostlar hızlı yazamıyorum ders çalışıyorum uzun süre yazmaya çalışırsam aklıma gelenler benim uzaklara dalıp olanları tekrar göz önüne gelmesine neden oluyor. Rezleri alın be bu olaylar hakkında bilgi sahibi olan varsa mesaj atsın lütfen cinli olaylar bunlar başımıza gelen olay hakkında bize yardım edin. Anlatmaya devam ediyorum..
    ···
   tümünü göster