/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2 -1
    hayırlı aksamlar öncelikle sigaralarımı peş peşe yaktım yazarken sigara molası vs vermeyeceğim.

    19 yaşında bi panpanızım bu sene üniversiteye başladım. benden 3 yaş büyük bir kızı aylarca bıkmadan yılmadan aradım sonu hala bellı olmayan bi aşk hikayesı anlatıcam, kızı hala bulamadıgımdan dolayı sonu bellı degıl, anlatmaya baslıyorum.

    O zamanlar lise sondayım meslek lisesinde, haliyle ortam güzel. bilgisiyar programcılıgı okuyodum hedefim de yazılım mühendisliğini kazanmaktı. meslek de okuyanlar bilir sayısal ders falan göstermıyolar bölüm dersleri daha çok oluyor. (meslek / endüstriler için) sayısal ders görmeyip direk ygs / lys ile mühendislikte beklenemezdı. ailem farkındaydı ve her zaman oglum senı dersaneye yazdıralım derdi. bense olayın ciddiyetinde değildim takii ygs ye 3 ay kala sonunda kafama dank etti. bizimkilere dersaneye yazdırın beni dedim. kafama koymustum 3 ayda elimden geleni yapıp hedefimi kazanıcaktım.

    haftasonu bizimkilerle dersane dersane dolasmaya basladık, stajım da oldugu için saatleri uyan dersane bulmak zordu. sonunda saatleri uyan bir yer bulduk ve kaydımı yaptırdık sınıf mevcudumuz 3 - 5 kişi arası sürekli değişiyordu. çok taktan bir yerdi. orayı begenmedım ve baska dersane aramaya basladık ama saatleri uyan dersane yoktu. bende patronumla konusup staja gelemeyeceğimi söyledim güzel bir dersaneye yazıldım.

    okuyan 3-5 panpam varmı yok mu bilmem ama ben yazıyorum, çok güzel anılar yasadım umarım bazı panpalarıma bi cesaret olur.
    ···
   tümünü göster