/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +513 -12
    Beyler biraz uzun oldu ama okuyun okumanıza değecek.

    Yıl 2013 lise 2 deyim. O zamanlar bizim okulda eğer tuvalete gidersen gelip üstten su atıyor pekekentler. Bi gün bi ders acayip kakam geldi başladım sallanmaya. Tenefüse daha 20 dk var ben altıma sıçcam nasıl terliyom. Neyse zar zor çıkardım tenefüsü uygun zamanı kolladım bastım çıktım sınıftan koşuyom tuvalete. Eğer yakalanırsam ıslatcak şerefsizler biliyorum.

    Neyse girdim tuvalete tam sıçcam baktım tuvalet kağıdı yok unutmuşum almayı amk. Çıksam yakalancam çıkmasam zütümü silemiycem. Salak gibi kaldım ortada.

    Bi anda aklıma bi fikir geldi çıkardım patır patır sıçtım yakalanmadan. Sonra zütümü donla sildim donu da deliğe attım ve olay yerini terkettim.

    O tenefüs tuvalete gelen 12 ler kokuyu alınca dalmışlar içeri bi bakmışlar 2 kilo tak, takun üstünde de don. Ananı gibeyim başladılar okulda donsuz aramaya. Sınıfları geziyolar erkeklerin donu kontrol ediyolar. Benim züt tutuştu hemen okuldan kaçma düşüncesi sardı beyni. Gittim güvenliği atlatıp kaçcam. Sonra kaçamadım bu ersoy abi(güvenlik) beni bi güzel yakaladı yaka paça zütürdü sınıfa. Sınıfa gidince bi baktım bizim yusuf okula donsuz gelmiş 12 leri ikna etmeye çalışıyo ben yapmadım diye. En son çocuk baya utandı falan 12 ler gülüp gittiler. Ve o gün bir daha okulda sıçmamaya yemin ettim dostlar. Gelenek bozulmasın: bu da böyle bir anımdır.

    EDiT: Beyler trend olmuşuz şukulayan elleriniz dert görmesin.
    ···
   tümünü göster