/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5 -3
    "Gözlerimle şahit oldum öncelikle şunu söyleyim inanmayabilirsin, anlattığım kişilerin çoğu inanmıyor fakat yaşayanlar hak veriyor. Biraz uzun sıkılabilirsin okurken.

    Benim iki kız arkadaşım vardı Eskişehir'de öğrenci daha önceden tanıyordum normalde istanbul'da yaşıyorlardı, üniversiteyi kazanınca buraya yerleştiler neyse ev felan bulduk.

    Beni çok severlerdi, her sabah kahvaltıya, her akşam yemeğe hatta gece kalmaya bile giderdim. ikisinide bacım olarak görürdüm. Kız kardeşim ve ablalarım gözümde nasılsa onlarda öyleydi.

    Neyse buraya yerleştiler git gel 1 sene geçti sınıflarını geçtiler, memleketlerine döndüler. Okul dönemi geri geldiler, yine aynı muhabbet işte ben giderdim onlar gelirdi.

    Birgün gece beni eve davet ettiler hasan gelirken film al seyredelim bi kaç arkadaş daha var diye.

    Neyse gece gittim komedi filmi seyrettik saat 3 oldu. Kızın birinin ismi Ayşen. Diğerinin Derya.

    Ayşen ben tuvalete gidiyorum dedi gitti, arkasından büyük bir çığlık erkek olarak evde tek ben varım. Korktum, hemen arkasından gittik. Ne oldu dedim ya aynada Derya'nın suratını gördüm dedi, hadi ordan felan dedim. Kolanya felan sürdük suratına içeri geri geldi tekrar. Ayşen dedim şu olayı anlat tekrar lütfen, 4 kişi pür dikkat onu izliyoruz.

    Ya işte tuvalete girdim tam elimi yıkıyacağım Derya'nın suratını gördüm bana benim olacaksın diye seslendi ve bir anda elimin üzerinde bi şey hissettim normal bi el vardı dedi. Hatta eline felan vurmuş eli kıpkırmızıydı. Ben cidden inanmaya başlamıştım çünki bizlerin muhabbetleri çok farklıdır, kimse kimseye kolpa, yalan yapmaz. Şaka hiç yapmaz. Hepimiz delikanlı, hanımefendıyızdir.

    Dedik işte bakalım yarın ola hayrola.

    Gece Derya ile ikisi yatar odalarında. Diğer kız arkadaşları eve bıraktım geri geldim ben. Hasan dedi sen burda kal ne olur ne olmaz, tamam dedim kaldım. Gece 4 gibi yattık, tabi ben uyuyamadım aklıma hep o geldi. Her 10 dk. da bi gittim kontrol ettim.

    Neyse geri odama geldim sigara içiyorum. Derya ve Ayşen sanki birisi öldürüyormuş gibi çığlıklar atmaya başladılar, acayip korktum hatta donuma bile yaptım yalan yok.

    1-2 kişi okusa yeter belli edin
    ···
   tümünü göster