1. 1.
    +2
    bu metnin, tüm inci sözlük altincilerinde yayınlanması teletabi reisin bir isteği ve emridir. inci sözlüğün değerli yazarları, sistematik bir şekilde sürdürülen anayasa ve kanun ihlalleri sözlüğün temel nitelikleri ve hayati kurumlarının varlığı açısından önemli, bir tehdit haline gelmiş modlarda dahil olmak üzere sözlüğün tüm kurumları ideolojik saiklerle dizayn edilmeye başlanmış ve dolayısıyla görevlerini yapamaz hale getirilmiştir.
    gaflet, dalalet hatta hıyanet içerisinde olan sözlük kurucusu ve modlar tarafından temel hak ve hürriyetler zedelenmiş kuvvetler ayrılığına dayalı laik ve demokratik hukuk düzeni fiilen ortadan kaldırılmıştır. sözlüğümüz, uluslararası ortamda hak ettiği itibarını yitirmiş ve evrensel temel insan haklarının gözardı edildiği, reklamlarla yönetilen bir sözlük haline gelmiştir. siyasi idarenin aldığı hatalı karar ile mücadeleden geri durduğu anancılar tırmanarak bir çok masum yazarın sözlüğü bırakmasına sebep olmuştur. sözlük içerisindeki reklamlar ciddi boyutlara ulaşmış
    sözlük sathında bununla mücadele edecek moderatörler etkisiz getirilmiştir.
    bu ahval ve şerait altında yüce teletabi önderliğinde kurulan am züt meme konseyi tarafından, yazarların ve sözlüğün bekasını devam ettirmek, sözlüğümüzün kazanımlarının karşı karşıya kaldığı tehlikeleri bertaraf etmek, hukuk sözlüğü önündeki fiili engelleri ortadan kaldırmak milli güvenlik tehdidi haline gelmiş olan anancılık ile etkin mücadele yolunu açmak temel evrensel insan haklarını mezhep ve etnisite ayrımı gözetmeksizin tüm yazarlarımız için geçerli kılmak laik, demokratik ve sosyal sözlük ilkesi üzerine oturan anayasal düzeni yeniden tesis etmek sözlüğümüzün ve yazarlarımızın kaybedilen uluslararası itibarını yeniden kazanmak, uluslararası ortamda barış, istikrar ve huzurun temini için daha güçlü bir ilişki ve işbirliğini tesis etmek maksadıyla yönetime el koymuştur.

    sözlüğün yönetimi, teşkil edilen am züt meme konseyi tarafından deruhte edilecektir. am züt meme konseyi, ekşi, uludağ ve diğer tüm uluslararası sözlükler ile oluşturulmuş yükümlülükleri yerine getirecek her türlü tedbiri almıştır.

    meşruiyetini kaybetmiş siyasi iktidara görevden el çektirilmiştir.
    ···
   tümünü göster