/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +30 -2
    Üzüldüm dıbına koyim
    ···
    1. 1.
      -1
      Sus oybirinci
      ···
    2. 2.
      +4
      gibiş var hacı gibiş, öyle sazan avi değil bariz para. adam ne yapacaktı dıbına koyim? banner reklamlarıyla nereye kadar? ayda 3000-5000 lira cebi görünce zütü kalkan birinin, bir zaman sonra hisse satıp daha fazla para kazanmak istemesi çok doğal. ben artık yadırgamıyorum, inci sözlük ile bağlantımı keseli beş yıl oldu. adam orayı sadece düşündüğü siyasi hadiseler ve hayati olgular için mi kullanıyor? orası o düdüğe ismail alpen isimli uludağ sözlük ve sözlükspot sahibi tarafından verildi. nam-ı diğer zall. gel gelelim, bu denyonun sözlüğe ne bir katkısı, ne de iyiliği oldu.

      server parası falan filan geç bu ayakları. sözlükspot kaldırmıyor tamam doğru fakat o sağ alttaki banner reklamlarının aylık gelirinin sadece çeyreğiyle sözlüğün 3 yıllık server masrafı çıkar, şimdi milleti ve liselileri gibiyorlar. zamanında inci sözlük tema reklamı aldı diye sözlükte ayaklanma çıkmıştı lan 2010 şubatı mıydı neydi, öyle zamanlardan böyle zamanlara. hoş o zaman inci mahlaslı, serkan isimli abazan elaman yoktu. o sözlüğün sahibi bir zamanlar burda da yazar olan zeykur valekov'dur. gerçek fikir ondan çıkmıştır ve gerçek sahibi odur. bu eleman sadece altın yumurtlayan tavuğun bir budunu emmiştir, ötesi değil. napacaktı dıbına koyim? alışmamış zütte don durmaz, görmemişin eline para eder bir şeyi verirsen elbet onu kullanmaya çalışacaktır.

      neyse daha çok yazar kafa giberim de eğer ssg aldıysa mevcut 9-10 yaş çocukların internetteki koşturmasından sağlam ekmek yiyecektir. malum artık liseliden çok ortaokullu dolmuş avradını gibtiğimin sözlüğüne, doğal olarak binlerce elemanın tıklayıp girip hit aldığı sitede banner ve tema reklamlarından ortalığın anasını giber, servetine servet katar. sazan mazan avı da değildir %100 doğrudur, bu pekekent bu entry'i görüp "yok olm ben şaka yaptım sazan avıydı bu ehehe xd" de diyebilir, ancak gerçekte satmıştır. demeyedebilir o da benim çok gibimde. afiyet olsun, iyi gibmiş. 100.000 dolar ne dıbına koyim.
      ···
   tümünü göster