/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 226.
    +45 -1
    Hakan bey pelinin tek gelemeyeceğini ancak bir gün getireceğini söyledi. E şu saatten sonra böyle birşey yaşamış hangi baba kızını kolay kolay sokağa salarki? Vedalaşıp yanımdan ayrıldı.

    Üç saat sonra pelin yanıma geldi. Bütün acılarımı unutmuştum sanki. O narin eli elimi tuttuğunda kalbim savaş atı gibi sahlandı. Yüzü gözü kaymıştı ama. Gece uyku uyuyamadığını anlattı. Kabuslar gördüğünü, karanlıktan korkmaya başladığını anlattı. Tekrardan gözünden yaş gelmişti. Elimle gözyaşlarını sildim. Masum ağlayan iki göz... o kadar iç acıtıcıydıki benimde gözlerim doldu. Ağlama dedim ve koynuma yatırdım. Yarım saat saçını okşadıktan sonra uyuya kalmıştı.

    Çok garipti aslında. Daha adını bile yeni öğrendiğim bir kız şuan koynumda yatıyordu. Sebebi belliydi tabiki ama ayriyetende korkuyordu. çok korkuyordu. Onu koruyacağımı düşündüğü için, arkamda saklanabilceğini düşündüğü için bu kadar samimiydi belkide. O huur çocuğunun pis kokulu ağzının zorlada olsa tadına bakmıştı sonuçta. Onun için, dünyadaki bütün kızlar, hatta bütün insanlar için zorla cinsel ilişkiye girmek berbat bir histir elbette.

    Hakan bey odaya girdi. Bakışlarından ilk basta bu durumdan memnun olmadığını hissetmiştim. Ama ne diyebilirdiki? Ben bu gece burda kalsın daha iyi olur onun için dedim. Zorla olsada kabul etti.

    O narin elleri şuan göğsümde birleşmiş şekilde yatıyordu. Günlerdir aklımdan çıkmayan o kız, rüyalarıma hatta kabuslarıma giren o kız şuanda koynumdaydı. Elbtte mükemmel bir his olmalıki, onu rahatsız etmemek için haraketsiz, ceset gibi durdum tüm gece yanında.

    Gözüme uyku girmedi. Nasıl girebilirdiki? Midemde kelebekler uçuşuyordu. Aslında yakışıklı biriyimdir. Kişiden kişiye degişir tabi. Çevremde çok kız yoktu çünkü kızların sohbetini sevmezdim. Erkeklerin sohbeti daha samimi geliyordu bana. Çeremde çok kız yoktu ama peşimden gizliden gizliye dolanan kızlar vardı.

    Ama asıl soru şuydu: ne olduda bu kadar bağlanmıştım adsm gibi tanımadığım birine?
    ···
    1. 1.
      +23 -2
      " Ben bu gece burda kalsın daha iyi olur onun için dedim. Zorla olsada kabul etti. "

      kesin öyledir paşam bu arada babası izmirli beyler
      ···
    2. 2.
      +12
      Bursa icin otuzbir vakti
      ···
    3. 3.
      +6
      Gizliden gizliye dolanan kızlar
      -Bakın med27 geçiyooo
      ···
      1. 1.
        +1
        Hay amk alsmqmsk
        ···
      2. 2.
        0
        Haksız mıyım aasgxagxayf
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      -1
      O şahlanan şeyin kalbin olduğuna emin misin liseli
      ···
    5. 5.
      +1
      midende kelebekler tabi uçuşur amk sağlam saplamış
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster