/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 101.
    +68 -2
    Gece kanter içinde uyandım. Sebebi ise gördüğüm kabustu. O gecenin kabusu. O şerefsizin pelinin dudaklarına yapıştığı an. Kabus ya, bu sefer peline tecavüz ediyordu ve ben hiçbirşey yapmıyordum.

    Sigara içmem gerekti. Kabus beni derinden etkilemişti. Annem yanıma geldi. Halimi görünce ne oldugunu sordu. Bende sigara içmem gerektiğini söyledim. Hemşireleri çağırıp tekerlekli sandalye getirdi annem ve beni balkona çıkardı.

    Üç gün daha kalmam gerekti burda. Çok şükür o kadarda ciddi birşeyim yokmuş. Bilmem kaçıncı dereceden yırtık. Tedaviyle düzelebilir ancak eskisi kadar sağlam olmaz demişti doktor.

    Kafamda binbir farklı soru vardı. Yanımda ise bana yardım eddn hemşire ve kanlı pantolonumdan çıkan sigara pakedim. Acaba pelin nasıl? Bidaha buraya gelecekmi? Ben bile böyle kabuslae gördüysem kim bilir o neler görmüştür?

    O kadar uzaklara dalmışımki, o kadar çok sigara içmişimki fark etmedim. En sonunda hemşirenin seslenişiyle kendime geldim. Beni odama zütürdü ve yatağıma yatırdı. Hala aklımda sorularla uyuya kalmışım
    ···
    1. 1.
      +10 -1
      Olm gibmediysen boşuna okumıyım
      ···
    2. 2.
      +12
      bende adam sana tecavüz ediyo sandım rüyanda amk
      ···
    3. 3.
      0
      Adam gibcek beyler açın önünü
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster