1. 1.
    +3
    1995'te (belki daha eski) belçika'nın bir kasabasında kaybolan kız çocuklarıyla başlayan bir olaylar zinciri var. dünyadaki elit çomarların makam/mevki ve para desteğiyle çocuklara hallendiklerini kanıtlamaya çalışıyor insanlar. henüz yeterli kanıt elde edilebilmiş değil. söylenene göre istihbarat birimlerinden, medyaya kadar uzanan bir oto sansür, sümen altı etme durumları var. çünkü zaman zaman bu komplo teorisi dillendirilmiş.

    gel gelelim geçen abd seçimlerinde reddit'in trump subreddit'inde bu iş gerçekten büyümeye başlıyor. çünkü işin içinde clinton çifti de var. şunu söylemeliyim ki kimin ne işlere karıştığı henüz belli değil. çünkü bahsi geçen teori pid0filiden daha ileri boyutlarda. çocuklara işkence ederek tecavüz etmekten tutun, insan kesip onun can çekişmesini izlemekten zevk alan tipler falan. burada satanist, mason bilmem ne ayini gibi şeyler düşünmeyin. baya baya böyle bu işi sanatsal aktivite gibi görüp izleyen, eğlenen, çocuklarla birlikte olan yozlaşmış hastalıklı ucube zenginler.

    iş neden ciddiye varıyor? böyle komplo teorileri ilk mi?

    hayır ilk değil. bu tip komplo teorileri çok sık oluyor. yalnız küçük bir azınlık reddit'te 4chan'de tartışıp unutuyor. bunu farklı kılan şey ise araştıranların el attığı kaynağın hızla kuruması ve basit medya haberleriyle alaşağı edilmeye çalışılması.

    işin pizza boyutu ise abd'de bu işi organize eden adamın meşhur bir pizzacı olması ve ünlülerin tüm yazışmalarda pizza kodlarını kullanması.

    işte peynir=kız çocuğu, makarna=oğlan çocuğu gibi. sözüm ona ünlüler de parti verecekleri zaman yüksek meblağlar ödeyip peynirli pizza, bilmem neli makarna gibi terimlerle bu pizzacıdan mail ile sipariş veriyor ve bu çocuklar adrese teslim ediliyor.

    olay örgüsü içinde hayvani iğrençliklere atıfta bulunuluyor, bir ton ünlünün, zenginin adı geçiyor. bazı patavatsız olanlarının instagram'da paylaştıkları gerçekten garipdenebilecek çocuklu bebekli fotoğraflar ve onlara yapılan pizzalı bilmem neli şakalar kanıt olarak görülüyor.

    özet:zenginler özel partilerinde küçük çocuklar için çok para vererek birlikte oluyorlar. Obama ve clintonunda işin içinde olduğunu söyleyen var. Trump reyiz boşuna dememiş seni hapse attırcam diye amk.
    ···
   tümünü göster