/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2 -4
    babam olacak adam arkadaşının oğlunu bana alacakmış. ama ben istemiyorum hem evliliğe hazırda değilim. üstelik sofiymiş fakat ben ateistim ateist. ailemin ateist olduğumdanda daha haberleri yok. babam duysa beni keser, zoraki türban takıyorum. cuma günüleri evden parkta güvercin yemlemeye, karınları doysun zavalıların diye çıkıp erkek arkadaşlarıma elletirip geliyorum. artık kafayı yiyecem. anam bi yandan baskı kuruyor mürüvetini görecemde görecem diye. akrabalar desen dahada beterler. dini nihaklı çoğu bazılarının kuması bile var. nasıl bi yere düştüm kumada demiyorlar onlarda eşim diyorlar. pipişler ben twitterda incide imamhatipler kapatılsın demiş kızım pardon kadınım. ama kocam sofinin biri olacak. şuan sinirden kendimi parmaklamak üzereyim. acilen bişey yapmalıyım.

    oğlanda bi acayip zaten pipişler. denemek için helalim falan diyorum oda bana helalim diyo. sabah namazına beraber kalkacağımız günleri hayal ediyorum diyorum. senin camiden geleceğinin günleri. kurbanımızı kesip fakir fukaraya pay edeceğimiz günleri bekliyorum hayallerim hep böyle diyorum. bana mısın demiyo, sanki dünyayı kurtarcak pekekent. 5 aydır konuşuyoruz daha am züt muhabbetine giremedi kalkmıyormudur nedir. kızım ama benimkimde can pipişler, kaşınıyor. iyice kafayı yemiş çocuk.

    ailesi zaten apayrı bi kafa benim saçım başım kapali pipişler, sünnetir diye kapattım sanıyorlar. cocuğun babası türbanına dar kotuna kurban ne kadar efendi pırlantı gibi kız diyor bana. bu nasıl iş anlamadım kurtulamıyorum bu sarmaldan. kapana kısıldım sanki. artık tecrübeli abilerimden yardım bekiyorum. şuan nişanı taktık yazın düğün var. benim yaza kadar napıp edip bu işi bozmam lazım.
    ···
   tümünü göster