/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +182 -43
    3.senedir kyknın kız yurdunda kalan birisi olarak sandığınızın aksine kızların ne derece pislik, iğrenç varlıklar olduğunu anlatacağım aynı zamanda da sorularınızı yanıtlayacağım.

    Öncelikle beyler biz kızların görüntüsü sizi yanıltmasın..ki yanıltıyor ve yanıltmaya da devam edecek çünkü siz aklı ile pipisi yer değiştirmiş varlıklar olduğunuz için kör topal bir kız bulduğunuz da bile ağzınizin suları akıyor..Ama o taş gibi dediğiniz, güzellik abidesi olan kızların bir de kamera arkasını görseniz pipiniz içeri kaçar.. insallah capslerle de destekleyerek anlatacağım size.

    Kızlar erkeklerden daha pistir.. Yurdun tuvaletlerine bir girebilseniz keşke.. Sizin o uğruna öldugunuz kızlar kolum kadar sıçıyor resmen..3 gün önce bizim kattaki tuvalet tıkanmış.. Bebek yüzlerine aldanmayın kızların gördüğünüz gibi tuvaleti bile tıkayabiliyorlar.

    Yatarken horluyorlar.. Evet cok ciddiyim odamdaki 3 kız da horluyor.

    Yurtta berbat bir ter kokusu hakim.. Odalar leş gibi kokuyor. Sizin yanınıza gelirken süslenip parfümü sonuna kadar bosalttigimiz için sizin bi halttan haberiniz olmuyor tabi sabah aksam öyle kokuyoruz sanıyorsunuz..

    Istek gelirse devam edicem
    ···
   tümünü göster