/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +67 -10
    Turbanli ferre
    ···
    1. 1.
      +3 -12
      4M TL diyor adam ya:) Sen hdp savunucusu yalandaroglunun ve öncekilerin nasil soyduğunu bilemezsin tabi 2kli Yatırım yapmis olamaz mi ssonra kazanmış?
      empati yap sen calsan ne yaparsın bir güzel hayatını yaşarsın sorunsuz dertsiz tasasiZ tatil kköylerinde dünya gezilerinde değilmi?
      ULAN ADAM MILLETIN DEVLETIN DERDI ILE UGRASACAGIM DIYE BURUSTU BURUSTU. Günlük 3 saat uyuyan aadamadama hhadsizler laf atıyor.
      Komik.
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        Malmalmalmalmalmalmal
        ···
    2. 2.
      +2 -2
      1-) Herşeye eyvallah da vahdettin'in sözüne bir belge göstersene panpa. Kitabın bilmem kaçıncı sayfası demişsin. O belge değildir. Mesela arapça ingilizce mektubu göster sonra kullan onu. zütünüzden atması kadar kolay bir şey yok. Diyebilirsin ki arapçaydı göstersen ne anlayacaksın. Sen onu göster ona da razıyım ben. Klagib Kemalist çomarlığı yapmayın sizde.

      2-) Koca haberi okudum bırak içinde imam hatipi imam kelimesi bile geçmiyor liseli diyor kıza. Babası sen misin hangi lisede okuduğunu biliyorsun. Algı yönetmeye çalışmak adına yapmadığınız kalmadı. Ayrıca imam hatip lisesinde okuyor da olsa bu neyi değiştirir amk. Bir insan türbanlıyken de huur olabileceği gibi, rahibeyken de huur olabileceği gibi imam hatipliyken de olabilir. Niye bu düşmanlık reis. Bırak herkes özgürce istediği eğitimi alsın. imam hatiplere gitmeyi zorunlu mu kıldılar bu ülkede? Zorla imam hatipe mi gittin ne yaptın amk. Niye bu yaranız yıllardır akıl sır erdiremiyorum. Düşünün Amerika'da uyuşturucu kötü bir şey olmasına rağmen son seçimde yanlış bilmiyorsam 5 eyalette serbest hale geldi. Bak %100 zararlı olduğunu herkes biliyor ama özgürlük adı altında kimse kimseye karışmıyor. Bizim elin Kemalist'i hayatında önünden geçmediği okul hakkında kapatılsın diyebiliyor. Bilmem ne kurumuna baş örtülü giremesin diyebiliyor. Bu zihniyet bir de ben "SOLCUYUM" diyor. Dünyanın bütün ülkelerine bakın solcular hep demokrasiyi özgürlüğü savunur. Bir de bizim solcularımıza bakın.
      ···
   tümünü göster