/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +13
    @3 helal et panpa, şukunu verdim

    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum: ENiGMA ÇÖZÜLDÜ. Git biraz tarih oku. ingilizler Enigmayı çözdü, fakat çaktırmamak için 800 küsür nüfuslu köyü feda ettiler. Daha sonra çok işlerine yaradı.

    özet: yalan beyler inanmayın

    şimdi 10 12 yaşında ufak kardeşlerimiz gelip bunun zırvalıklarını dinleyip inanıp sonra salak saçma zırvalıklara inanacaklar

    1.si AES'in ne olduğu bilmiyorsun. Madem sallayacaksın, git biraz araştır öğren öyle salla. Ayrıca, dediğin şekilde olsa idi, ne kadar kolay olabileceğini görmüyor musun? Yapılması tek gereken şey o harfin şifrelenmiş hallerini normal harflerle değiştirmek olurdu ki bu da 24 saat sürmezdi.
    2.si Sunucu kavrdıbının ne olduğunu öğren. Yok site hackleyip kendi sitesine katıyormuş falan filan. Sanki klanlar oynuyoruz (eskiler bilir).
    3.sü Devlet inci sözlüğü koruyor da, kendisini koruyamıyor mu? 7 ay önce 50 milyon kişinin kimlik bilgilerinden tut, adreslerine kadar sızdırıldı. (@7.1)
    4.sü Allah bilir masaüstünde cmd hack, vb.net dersleri gibi saçma saçma klasörler vardır. Sana en basitinden tcp nedir diye sorsam bilemeyecek kadar acizsin, gelmiş millete hacker ayağına yatıyorsun.
    5.si 2024 bit şifreleme olmaz. 2048dir o, 2024 olsa duramazsın. Mantığı da 2 ve üsleri üzerinden gitmesidir. Biraz matematik lütfen.

    kusura bakmayın la dayanamadım, etraf bunun gibi "ben hekırım xdxd" diyen çocuklarla dolu.

    Size bir de ipucu: program önerip çok iyi hack yapılır bununla diyen kekoları direk dışlayın. adam daha kendi progrdıbını yapamıyor, elalemin attığı virüslü programları kullanıyor, sonra ben hekırım, oo bu sitede 75 milyon dekametrelik koruma kalkanı var falan filan sallıyorlar.

    not: DDoS bir halta yaramıyor. Anca iyice kalabalıklaşıp - ki sunucunun kalitesine göre sayınız yetersiz gelebilir - öyle bir şeyler başarırsınız DDoS ile. CMD'den ping atmayı öğrenen "DDoS ile site heykleme qeyFF" diye hava atmaya çalışıyor.
    ···
    1. 1.
      +1 -3
      Kardes anlamam bunlardan da yalnız 2024 de 8 in katı haberin olsun optm
      ···
    2. 2.
      +4
      8'in katları değil de 2'nin üsleri demek istedi arkadaş onu düzelteyim 512-1024-2048-4096...
      ···
    3. 3.
      0
      Eyv panpa, düzelttim. Kusuruma bakma, insanlık hâli.
      ···
    4. 4.
      0
      Guzel pnpm zaten ddos farkli istemcilerle kalabalikca yapilan saldiridir dos ise tek kaynaktan yapilan saldiri bunu aciklarken tek kaynaktan cikan paket boyutu ve miktarini onemsemiyorum onemli olan kaynak cesitliligi
      ···
    5. 5.
      0
      dostum onu ben de biliyorum. birkaç ay önce, ABD'de bir şirkete saldırı yapıldı, bilmem haberin var mı. o saldırıyı yaparken adamlar bildiğin çamaşır makinasını falan kullandı :D

      ayrıca, benim söylediğim şey, senin söylediğin ile çelişmiyor ki la.
      ···
    6. 6.
      0
      Tc olayı hack değildi. Google da 11 haneli sayı araması yapar 10000000000-999999999999 gibi dili de türkçeye alırsan sen de tertemiz bulabilirsin.
      ···
    7. 7.
      +1
      ne yani, şimdi ben dili Türkçe'ye alıp, TC kimlik numaramı Google üzerinde aratırsam, kendi adresimi, adımı, doğum tarihi, doğum yerimi vb. mi bulacağım? daha acınası bir durum değil mi bu dostum?
      ···
    8. 8.
      -3
      yanıtını okudum tebrikler yastığımı ısırtarak ağlattın beni
      ilk olarak windows değil linux kullanıyorum
      demişsinki en ufak bilgin yok devlet kendini koruyamıyor ne biladerim
      adamlar içerden almış bilgiyi yani senin databasenden direkt olarak alıyor
      nasıl engelleyeceksin uzaktan olsa za imkansıza yakın koruma var içerden alınırken bilgileri ne diyeceksin dur yapma len gardaşımmı diyeceksin adama ? ayrıca 7 ay önce değil daha eski zamanda yapılmıştı o olay ddosa hackerlik girmiyor demişsin benim açıp cmdden ve kendi bilgisayarımdanmı saldırdığımı zannetin çocukça , o kadar hosta sahibim salak saçma aa beyler bakın site düşürdüm gibisinden şeyler yapmam elinde host varsa bunu düzgün şeylere kullan doğru ddosu bende sevmem kimse kimsenin internet hakkını sınırlayamaz ve çok büyük bir suçtur ben sadece kendi şahsıma çalışırım gerisi beni alakadar etmez ve tekrar söylüyorum ben örneğini verdim sözlükteki anlayamayacak insanlara fransız öğretmeni ilk defa dersine girince fransızca konuşup en zor kelimelerimi kullanıyor biladerim sana ?
      ···
    9. 9.
      +1
      klanlara attim şukunu artik pay to win de olsa oyun hala oynarım
      ···
    10. 10.
      +1
      @altintak kardeşim, bir şuku da benden sana hediye olsun :D

      @silik mal adam Sana bir müjdem var! Noktalama işaretleri ve boşluk tuşu diye bir şey icat edildi! Ne mutlu sana ve senin gibilere ki yazılarınız okunur bir vaziyet alacak!

      Gözlerimin dayanabildiği kadarıyla cevaplayayım,
      1. Linux kullanman senin çok uzman bir bilgisayar korsanı olduğunu göstermez. Bir çok Linux dağıtımı kullandım ve iş kullanıcıda bitiyor, orada sadece ufak tefek araçlar var.
      2. Birisi gelip benim veritabanımdan, benim sunucularımdan el yordamıyla bilgi çalıyor(!)? Dur dersin tabiki amk nasıl demezsin? Oranın güvenlik görevlisi, güvenlik kamerası yok mu? Hadi onu geçtim, devlet veritabanını kurduğu binanın kapısının önüne ana bilgisayarı koyup, buyrun gençler bir tur bakmak istemez misiniz mi diyor? Çok film izlemeyin dostum, adamın zütünden kan alırlar, kan!
      3. O kadar host'a sahibim demişsin. E, ne işine yarıyor? Bahse varım çoğunluğu hostinger, 000webhost tarzı beleş hosting sitelerine aittir. Haydi değil diyelim, çoğu firmadan sunucu kiralayabilmek için kredi kartı bilgilerini vermen, dolayısıyla kimliğini bildirmen gerekiyor. Yani o sunucuları kullanarak bir şey yap bakayım ne oluyor gülüm *
      Ha dersin ki evime kurdum bilgisayarı, hakır hakır yardırıyorum baba, saygım sonsuz. Fakat dikkatli ol, gündemi takip et, VPN'in yasaklanması söz konusu olabilir. O zaman kapına gelip dübürüne tıkarlar işte :D
      4. Bilmemkaç satır yazıda sadece 2 adet soru işareti ve 1 adet virgül kullandığın için seni tebrik ediyor, yazının Fransızcalı kısmında anlam bozukluğun ve kelime ekgibliğin olduğunu bildirmek istiyorum.

      Sana bir de tavsiye: Bilumum hack sitelerinde çok takılma. Çoğu internetten kopyala-yapıştır yaparak vb.net'te hesap makinası yapmaktan öteye gidemeyen şahıslarla dolu.

      Saygılar.
      ···
    11. 11.
      +2
      abi hack yaptığınız programı söyler misin torrentten indiricem de
      ···
    12. 12.
      0
      harbiden amk 2024 ne diyorum bende
      ···
    13. diğerleri 10
   tümünü göster