/i/Tespit

  1. 1.
    +9
    Eglenmeyi bilmeyen yazarlardir. Inci sözlükten anlamayan tiplerdir. Buranin olayi hayal gucunu kullanip oyle mizah yapmaktir. Yoksa okudugunuz hikayelerin %90 I yalan ama komik. Biz zaten buraya stres atmaya gulmeye geliyoruz. Sagolsun yazarlar da gulduruyor bizi.

    Ama bu tipler gülmeyip burda entellik kasiyor. Bunlar hayatinda da mutsuz olan tipler bence. Adam yazmis gayet komik. Hemen bir mantik hatasi aramalar bir ayar verme cabalari. Ne geciyor elinize yalanina sokuyum yazinca ? Gülün gecin amk ekși mi burasi entellik kasiyorsunuz ?

    Burada cok sacma basliklara güldük. Adam beyin gocuyle nasaya gittim tarzi bisey yazmisti. Eee belli gercek olmadigi ama komik. Siz atlayip yalan yazinca bi ekgiblik olmuyor. Siz salak durumuna dusuyorsunuz. Buranin felsefesini anlayin biraz. Bilginin pesinden jüpitere kosun. Obama yaninizda olsun sorulari felan alin. Ama Allah icin su hikaye basliklarina yalan yazmayin elim ayagim titriyor amk. Evet yalan harikasin einstein demiyoruz salak diyoruz size. Umarim anlamissinizdir. Neyse benden bu kadar. Diyecegim bunlardi. Iyi sözlükler.
    ···
   tümünü göster