/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +85 -8
    Nedeni hakkinda en ufak bir fikrim yok ama babam delirdi bu felan diyor. Bayadir is ariyordum. Cevreleri felan gezdim dolastim, en sonunda halit diye bir abimle tanistim. Onu eve getirdim ve olaylar o sira baslamis oldu.

    Halit abiyi cagirmak icin babamdan izin aldim o da kabul etti. Neyse aradim aksam geliyoruz dedim yemek hazirlasinlar diye. Halit abiyi aldim, eve gittik. Babam acti nerde hani halit abin dedi, halbuki yanimdaydi o sira. Saka yapiyor diye aldirmadim. Gectik iceri bir tabak ekgib. Gittim tabak getirdim babam ne yapiyosun evladim diyor. Dedim halit abiye baba. Lan hani nerde diyor babam.

    Halit abi o an yanimda halbuki anlam veremiyorum. Neyse kapiyi actim halit abiyi ugurladim. Bugun sabah da ise gidiyorum diye cikacaktim evden. Babam kolumdan tuttu hastaneye goturdu. Testler yapildi sifofreni ciktim. Ama hala anlamiyorum nasil oldu nedeni nedir. Halit abiyi aradim isi biraktigimi soyledim

    Olaylara anlam veremiyorum suann. Ama akil hastanesine yatiracaklarmis beni. Bu arada resimde ki de halit abi, hepinize selamlari var.
    ···
   tümünü göster