/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +62 -5
    10 Kasım
    Atamı rahmetle anıyorum.

    Özet: duşakabinde yatacam

    Ünide okuyan bir kardeşinizim. Yurtta kalıyorum şuan. Malum vize dönemi, köpek gibi sabahlayıp ders çalışıyorum. Dün gece uyumadım, bugün de gelir gelmez oturdum 21:30a kadar mutlu mesut çalışıyordum ki birden kanat sesi duydum. Arıdır heralde falan derken bi baktım ebesininki kadar ses geliyor. Dolandım molandım baktım şu aşağıda linkini verdiğim böcek. Normalde bırakın görmeyi, birisi böcek dese kaşınmaya başlıyorum, üzerimde geziniyor gibi oluyor. Ulan binbir uğraş üzerine attım a4 kağıdı, bastım öldürdüm. Neyse kurtulduk derken amısına koyayım 2-3 tane daha çıktı. 3 leşim var, birisi yaralı kurtuldu. internette baktım neymiş ne değilmiş diye bakmaz olaydım. Yok öldürmeyin kokar, yok zehirli falan filan sıralamışlar. insan korkuyor haliyle. Bilgisayarı aldım, şarj aleti uzakta kaldı, böcek olabilir diye gidemiyorum. Banyoyu iyice kontrol ettim. züt kadar yer zaten, oturdum duşakabinin içine, bilgisayar kucağımda bunu yazıyorum amk. 1 saat daha çalışıp yatacam. Bilen eden var mı amk ne bu böcek? Bugün camı da açmadım nerden geldi bu puştlar?

    http://ilgiliforum.com/re...81_bocek_cesitleri_11.jpg

    edit: şarj yarılandığı için sözlüğü kapatıyorum beyler. Allah'a emanet olun. sabah kalkınca bi duş alır öyle giderim heralde

    edit2: savaşı kaybettim
    Bilgisayarı kapattıktan sonra 10-15dk uyumaya çalıştım fakat zemin çok sert olduğu ve bacaklarımı uzatacak yeterli alan olmadığı için uyuyamadım. Askere gidince ne halt edeceğim düşüncesiyle plan yapmaya karar verdim. Öncelikle telefonu traş bıçağı kutusunun içine koydum (tek tarafı şeffaf), flaş ışığını açtım ve odanın çıkış kapısının yanına konuşlandırdım. Diğer lambaları söndürdüm ve hemen odadan çıktım. Amacım dikkatlerini telefona çekmek, yani düşmanı kapının yanına çekmek, daha sonra kapıyı açarak bir şekilde hepsini koridora çekip orada bırakmaktı. Herni neyse, odadan çıktım, 1-2 dakika dolandım ve geri döndüğümde hiçbir değişiklik yapmadıklarını fark ettim. O sinirle en yakın defteri alıp koşarak banyoya kilitledim kendimi. Bir tanesi tavan lambasının etrafında nöbet tutuyordu. Sayfaları yırtıp top haline getirerek bomba yardımına tuttum. Fakat uykusuzluğun verdiği dikkatsizlikle her seferinde kaçırdım ve 3+1 olan defterim 2+1lik duruma geriledi. Daha akılcı davranmalıydım. Bunun üzerine aklıma çocukluğum geldi ve tüftüf yapmaya karar verdim. Önce kendimi tebrik ettim bu üstün fikir için, sonrasında birkaç atış denemesinden sonra çok fazla ses çıktığı kanısına vararak bu planı devredışı bıraktım. Bir müddet böceğe sövdükten sonra defterimden sayfaları kopartıp atmaya devam ettim. Biraz yaklaşınca vurdum fakat kaçmayı başardı. Dikkatlice dinledim fakat gecenin başındaki kanat sesini duyamadım. Yukarı, lambaya baktığımda orada olduğunu gördüm. Acaba birden fazla mı vardı? , yoksa beynim bana oyun mu oynuyordu? En sonunda yenilgiyi kabul ettim ve telefonumun şarj aletini güç bela alarak kendimi yalnızlıkla başbaşa bıraktım.

    edit3: AŞAMA!!!
    Klozete oturmuş uyumaya çalışırken ani bir hareket sonucu boynuma kramp girdi. Yeter artık ulan diyip yüzüme kremi sürdüm, 2+1e düşmüş defterden kendime ufak bir silah yaptım ve Ya Allah Bismillah! diyerek daldım odaya. Perdeye tünemiş, keşif yapıyordu. Birkaç kez silahımı savurdum fakat isabet ettiremedim. Tepkisiz kalması beni korkutuyordu. En sonunda silahım elimden kaydı ve silahsız kaldım. Hemen en yakınımdaki askılığı aldım. Bir kez vurdum ve perdeye isabet ettirdim. Dengesini kaybetti ve biraz aşağı kaydı, fakat yine tutundu. O hışımla arkamdaki sandalyeye çarptım ve üzerindeki kitaplar yıkıldı. Birkaç kapının açılma sesini duydum, fakat yılmadım. Bir kez daha vurdum ve bu kes yatağıma fırladı. Hangi hakla sen benim yatağıma girersin diyip bir kez daha vurdum. Bu sefer gözden kayboldu. Dua ederek bilgisayarın adaptörünü ve üçlü prizi almayı başardım. Hemen sığınağa, yani banyoya döndüm ve üzerimi kontrol ettim. Temizdi. Şu an duşakabine oturmuş, ayaklarımı uzatmış, kucağımda laptop, sol yanımda sabaha yetişecek çeviri ödevlerim var. Kalın sağlıcakla! Ben erdim muradıma, siz çıkın kerevetine!
    ···
   tümünü göster