/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +18 -1
    Evet olay 2 saat önce basima geldi. Ankara kizilay konsoloslukta isim olmasi nedeniyle ayda yilda bir disari ciktim. Geceden de elma yeyip üzerine su icmistim. Sabah bagirsaklarim horon tepiyordu. Randevu 2 de öglene kadar gecer dedim gecmedi. Yapacak bisey yola ciktim isimi halledecem bir ton sorun cikti param cikismadi felan filan para cek gela is uzadi da uzadi ben de dellendim haliyle.

    Neyse is gelecek aya kaldi ben sinirliyim otobuse bindim bagirsaklar felc sictim sicacam. Otobüs dehset ayak kokuyor ama size anlatamam. Boyle bir koku yok. Otobuste bos 9-10 kisi var. Arkadan koku gelmiyor. Öne baktim cunku birine catacam o sinirle kimin ayagi ölü gibi kokuyor amk diye. Öne dogru bakmamla söförün ayakkabilarini cikardigini corapla kullandigini gördüm. Öne gittim koku yavsak söförden geliyor.

    Dedim dayi napiyosun öldük burda babanin ciftligi mi giy su ayakkabilari. Sanane felan diyor muallak beni sinir etti. Dedim ben de sicayim lan o zaman otobuse var mi oyle is dedim. Sic lan dedi. Lan zaten midem kötü actim patir patir sicmaya basladim amk. Napiyooon manyak misin diye bagiriyor. Arkadakiler ciglik cigliga amk sanki cinayet isledik aminakoyim.

    Arkadaki kiz bayildi. Millet onun basinda. Söför de sopayi aldi beni dovecek. Tam geliyor actim zütü gelme sicarim diye bagirdim ve tutamadim zaten patir patir yine sicmaya basladim. Adam kustu amk gözleri felan doldu baktim bana gelemiyor yerler tak olmus. Kapiyi acti in lan asagi gibecem belani diyor. Gerizekali acmasiyla depari atmam bir oldu.

    Isin kotusu kosarken de sictim altima pacalardan felan akti. Adam da kosmadi pesimden. O taklu halde taksici de almadi beni 10 lira verdi gibtir git felan dedi zoruma gitti amk abi dilenci miyim ben alti ustu altimiza sictik. Yavsaga bak ya. Neyse bilenler bilir . Cankiri caddesinden tepebasina yurudum 1.5 saat heryerim tak. Yeni eve gelip dus aldim. Babam eve almiyodu da kapida agladim baba ölüyom diye. Kisacasi tak gibi bir gundu. Elma yemeyi de biraktim amk.
    ···
   tümünü göster