/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +52 -11
    Selamun Aleykum Beyler,

    Ben GatewayThe bu gün konumuz Cumhuriyet Halk Partisi

    Bildiğiniz üzere HDP'ye yapılan operasyonla birlikte, terör örgütüne yardım ve yataklık ve aynı zamanda Terör Örgütü probagandası nedeniyle HDP milletvekilleri tutuklandılar.

    Son günlerde Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, gerek Avrupa Parlamentosunda gerekse gittiği heryerde PKK'nın Terör Örgütü olmadığı dile getiriyorlardı.

    Ayrıca TSK mensuplarınca etkisiz hale getirilen PKKlı teröristlerin taziye evlerine gidiyorlardı. Bunun yanı sıra, TC Cumhurbaşkanına "mal mal izleyeceksin" yakıştırması yapan Selahattin Demirtaş ve " Pkk sizi tükürüğüyle boğar" gibi açıkca terör örgütüne destek çıkan açıklamalar yapan Millet Vekillerine sahipti HDP.

    Çözüm sürecinde hata yaptığını anlayan Devlet, önce Doğu'da geniş çaplı bir operasyon başlattı. Bunun ardından yaklaşık 7000 terörist veya Terör Örgütü sempatizanı etkisiz hale getirildi.

    Bunun ardında Operasyonun 2. Etabına geçildi ve PKK ile içli dışlı olan belediyelere Kayyum atandı. Fakat bunlar HDP'nin PKK adlı illegal Terör Örgütüne olan sempatisini ve yardımını engelleyemedi.

    Bunun sonucunda Devlet bir karar aldı ve HDP li millet vekillerini kıskıvrak göz altına aldı. Şu anda bildiğiniz gibi, gerek Avrup ve Gerekse Amerika bu göz altılarına karşı çıkıyor ve her fırsatta, Türkiye diktatörya rejimi haline geldi imasında bulunuyor.

    Şimdi 2. Bölüme Yani ileride neler olacağına gelelim.

    (5-6 kişi okusa yeter beyler, yeterki şukularınızla destek olun)
    ···
   tümünü göster