/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +128 -21
    bunu görememek ya aptallıktır , ya da aptallığın ötesinde olan akp seçmenliği durumudur. kotayı geniş tutmuyorum gayet mantıksız seçmenleri de var ancak hepsi de aptal değil. neyse ; bu krizi göremek gerçekten saçmalığın daniskası , kendini kandırmaktır.

    doların 3.20 yi görmek üzere olması ve bunun araba ötv lerini arttırak tedavi edilmeye çalışılması ancak guyana hükümetinin yapabileceği bir şeydir.bi de malum darbe girişimi.d girişimi değil sıkıntı , sonra yine kandırıldık vs muhabetlerinin coşması. arkadaşım hükümet nasıl kandıralabilir ya ? olur mu hiç öyle şey ?

    neyse günlük eleştirimizi de yaptıysak bu dolar yükselsin lan bizenecilere gelelim.lan züt , senin kullandığın her tak yurtdışından geliyor.ne üretiyor lan bu ülke. bisküvi , makarnadan öteye geçemedik.bir arabamız yok lan böyle bi acizlik var mı devletin veya devletin bir bankasının arkasında olduğu bir arabamız yok.bu nedir aga ? doların da sürekli artış göstermesi senin ürünlerinin fiyatının artması ve otomatikman krize sebep oluyor.

    size söyleyebileceklerim aşırı büyük bir kriz olmasa da yine işten atılmaların olabileceği bir döneme giriyoruz. inanmayanlarınız olacak arkadaşlar ben bunun okulunu okuyorum 6 ay içinde geri gelip başlığa bakın. hadi öptüm.

    not : yazar kasa fırlatma muhabbeti tarzı bir şey bekliyorum bakalım :P
    ···
   tümünü göster