/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -2
    Neden mi? Çünkü hepsi çıkarcı huur cocukları kim ne derse desin arkadaş.Bu ülkede bir siyasetçiye para vermeseler ne partisinin başında durur ne de Vatan'ın.

    Neden mi hdp yi sevmiyorum?
    Çünkü her ne kadar solcu bir parti olduklarını idda etseler de hdp milliyetci bir partidir kürt milliyetçiliği yapar. aponun pestili çıkmış gibine kurbanlardır.iki tokat yiyincede foşik TC derler.Mhp ye faşist derler fasistin dik alasidirlar. Başkanlari(kürt selo)Türkiyede barış diye yurtdisinda toprağımızı isteriz diye bagirir.(yarak kafasi nerden senin topragin gibik naptin sen bu millet icin!En fazla Kurtulus savasina birlikte girdik dersiniz sizin atalariniz sizin gibi huur evladi degildi cunku.)

    Neden mi chp yi sevmiyoru?
    Çünkü onlar da Atatürkçü olduğunu idda edip Atatürk ndıbına bir şey taşımazlar. Atam'i örnek alacaklarına Kemal Kılicdaroglunu ornek alan bir kitlesi vardi chpnin.Bu chpli kitlesi bu adami oyle bir overler ki sanki adam sokakta dilencilik yapiyormus da bos zamanlarinda da siyasetle ugrasiyormus sanarasin. Oyle bir insandir ki peygamber sabrı ve ahlakı vardir o adamda.Ve ne hikmetse halkin cocugu olmasina ragmen luks arabada gezer. partisine bagli olmasina ragmen partiden para alir. millete koruman var derken o da birsuru korumayla gezer.

    Neden mi Mhpyi sevmem?
    Çünkü ülkü ocaklari kollarinda gencleri birbirine dusurmenin yolunu ararlar. islamci bir partidir Türk müslümandır derler(gibtir lan Turk'un dini Göktanrıdır).Her ne kadar akpye bu konu hakkinda laf edilsede mhpde islamcidir. Başında pro olmuş ama konusmayi ögrenememis devlet bahçeli vardir.bu sahsiyet mhpnin eriyis nedenidir. mhpnin parazitidir 10 yili askin bir suredir birakmamistir partinin yakasini.(Meral Akşener gelsin artık!)

    Neden mi akpyi sevmem?
    Çünkü basinsaki insanlar, kurucular vs islamcı seriatci bir politika izlerler. kadin gulmez derler. kadin kocasina hizmet eder. sacini orter derler. Fakat emineyi bu gune kadar kahkaha atarken cok gorduk ne hikmetse gunaha girmedi.Ha bu arada içkiye laf ederler partinin neredeyse hepsi yarisi alkoliktir icip dururlar. kuran derler şirk koşarlar. halk cocuguyuz derler maaş alirlar ustune de calarlar. sigaraya laf ederler. Fetonun yillarca kicini yalayip iş cikar kavgasina donunce yuzune tukurduler.rte allahtan baska kimseden korkum yok diyip zirhli aracta gezer. gotu gibistimi halktan yardim ister insanlarin olumune yol acar. suriyelileri ulkeye bu parti soktu. yillardir bi gitmediler basimizdan.en önemlisi de cumhurbaskani olup halen daha genel baskanmis gibi oy istediler.

    Bu yukaridaki sahsiyetler para icin her taku yiyebilecek insanlardir(siyasetciler) mecliste uyuyarak vergimizi bu huur cocuklari hak eder. Butun gun sidik yaristirirlar.Bu ulke nasil kurtarilir diye dusunecegine rakibine verecegi cevabi dusunurler freestyle atiyorlarmis gibi.

    UYARI:Ben bilinen partileri yazdım arkadaşlar. size ters olan seyler olabilir tartismaya gerek yok. Burada kesinlikle secmene degil secilenlere laf ettim yalnis anlamayin. Mobilden yazdim yanlislar olabilir.
    Eskiden yazmıştım beyler haberiniz olsun.
    ···
   tümünü göster