/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    -1
    ... paylaşmaktan kıvaç duyuyuyorum.
    Öncelikle bir tane evlilik çağında oğlunuzun olması lazım. Oğlunuzu Bill Gates'in kızıyla evlenmeye ikna edeceksiniz. Biliyoruz etmekte zorlanmazsınız çünkü çocukcağız elizabethle kanka olmuş artık gerçek bir kın istiyor kılıcına. Neyse konu dağılmasın
    Çocuğa bunu kabul ettirdikten sonra Bill Gates a gidip kızını oğlunuza istiyosunuz. Peki kolay mı bu? Zitünü para ile silen Bill efendi zütünü bimden aldığı tuvalet kağıdına silen sana kız mı verir. Elbette hayır. Çözüm basit. Bill Gates'e diyorsunuz ki benim oğlum Dünya Merkez Bankası'nın Ceo'su. Bill de tabi bunu duyunca kızı sizin kucağınıza mancınıkla atacaktır.
    E iyi güzel öyle dedik de bizim abaza oğlan dünya bankası müdürü değil. Onun çözümü de kolay hemen Dünya Bankası Governörler Meclisine gidiyosunuz diyosunuz ki benim oğlan Bill Gates'in damadı, daha iyisini mi bulacaksınız benim oğlanı Dünya Bankası Başkanı yapın diyosunuz. Tabi onlar da bunu kaçırır mı. Hooop sizin bim peçetesine attıran oğlan bi anda hem bill gayesin damadı hem de dmb'nin başkanı oluyor. Siz de evladınızın üzerinden parayı kırıyorsunuz.

    Güle güle harcayın artık zenginsiniz.
    ···
   tümünü göster